Sfatul meu ar fi sa stai de vorba cu el, vorbiti deschis despre tot ce va deranjeaza.Cat despre impresionat, surprinde-l cu niste surprize (sa stii ca ii plac genul ala). Succes
"am vazut acele mesaje din intamplare" siiigur ca da
anyway increderea e de baza intr-o relatie, ce sa mai spun de mariaj
problema vine de la tine, deci destinde-te, lasa gelozia si nu in ultimul rand acorda-i credit
In primul rand cand ierti pe cineva uiti tot ce-a gresit.
In al doilea rand fiecare are modurile lui de a-si arata dragostea, poate ca si el a incercat sa-ti arate ca te iubeste dar tu n-ai observat.
Iar in al treilea rand ca sa-i arati incredere cand vrea sa plece undeva sau cand vorbeste cu cineva la telefon, pe mess etc nu-i pune prea multe intrebari restul o sa se rezolve pe parcurs.
P.S: Numai fi asa geloasa controleaza-te altfel o sa-l pierzi, baietilor nu le plac geloziile astea constante.
Hey cred ca problema este la tine, nu ai putut trece pentru ceea ce ai trait in trecut pentru ca probabil te-a durut prea mult( si pe mine m-ar fi deranjat enorm). Incearca sa vorbesti cu el, sa-i spui ca tie teama sa nu-ti mai faca inca o faza de genul. Nu poti sa treci singura prin chestia asta! Trebuie sa fiti uniti, roaga-l sa te inteleaga, iar daca nu vrea sa te asculte si incepe cu cearta vobeste-i calm si frumos; explica-i cat de importanta este pentru tine discutia. Ai sa vezi ca daca iti deschizi sufletul te va intelege si iti va acorda mai multa atentie si dragoste. De fapt cred ca asta si este problema, k il vezi probabil mai distant, tu nu sti ce sa mai faci ca sa-i demonstrezi cat de mult il iubesti si vrei din partea lui acelasi lucru.