Buna.pai poate si lui ii place de tine dar este timid.Cand vrb cu el pe mess.intreabal: ai prietena, ce parere ai despre mine, si daca esti mai indrazneata spune.i ca iti place de el.Tu astepti mult si bine ca el sa te intrebe daca vrei sa fii cu el deoarece e timid.mai bine fa tu primul pas pentru ca daca nu o sa.l faci tu poate o sa.l faca alta fata si daca l.ai vedea cu altcineva te va durea.Asa ca nu ai nimic de pierdut. Daca iti spune ca el nu are aceleasi sentimente fata de tine ar fi mai bine sa incetezi sa mai tii la el pentru ca o sa o faci degeaba.
Vezi ce faci.Te'am:*
Draga mea,daca il iubesti de doi ani si inca nu ai fost cu el iti sugerez sa cauti altul.
Faptul ca nu e prea vorbaret nu te-a facut sa intelegi ca nu prea vrea si nu prea are ce vorbi cu tine?
Cum avea id-ul tau de mess,i-ar fi fost usor sa te abordeze pe mess,oricat de timid ar fi.
Cred ca e cazul sa il uiti si sa incepi sa te uiti in jur.
Cine stie cati altii ar da jumatate de viata pentru un zambet de-al tau, dar tu nu-i vezi, ocupata cum esti sa-ti iubesti vecinul care nu-ti da nici o atentie!
Da mai multe detalii ( ani... )
Eu zic sa ii zici " hey ce faci weekendul asta? ( daca nu face nimica ) spune-i asa ...Nu vrei sa iesi cu mine pe afara ca am o stare mai ciudata si prezenta ta cu siguranta m ar face sa ma simt mai bine " ( inventeaza ceva pentru care esti suparata, trista etc doar sa iesi cu el pe afara )
Pai ai putea sa vorbesti cu el si sa-i sugerezi ca-ti place de el : stii imi esti simpatic ca isi da el seama sa nu-i spui direct fiindca poate sa profite de asta sa te creada disperata sau sa-si bata joc de tine si nu vrei asta:p.Restu daca te place si el o sa vina de la sine Bafta:*:*
Pai cum sati zic te duci pe langa el il intrebi ce face si scrii tu un biletel daca vrea sa stea cu tine si ii dai nr tau de telefon ok