| Evolettee a întrebat:

Am nevoie de un sfat. In timpul actului sexual pe prezervativ rămâne o secreție alba, dar întărită că sa zic așa, nu am mereu aceasta problema, nu mereu apare și nu știu ce să fac și de ce. Nu are miros urat, însă după ceva timp incepe sa mă usture înăuntru vaginului daca continui actul sexual, precizez că nu mereu. O persoana mi-a spus că aș avea candida, doar că nu am simptome usturime, mâncărime, etc și mi-a recomandat sa iau monural și urinal Gr.

Răspuns Câştigător
| anaismid a răspuns:

Cel mai probabil este vorba despre o candidoza. se poate sa nu ai manifestarile tipice, mai ales daca este vorba despre o candidoza mai veche. cel mai indicat este sa mergi la un control ginecologic unde vei afla exact daca este vorba despre asta au nu si vei primi si un tratament adecvat. nu lua pastile dupa ureche, mai ales ca ceea ce ti s-a recomandat nu are efect pe candida.

| Evolettee explică (pentru anaismid):

Iar dacă rămâne netratata ce se poate întâmpla?

| anaismid a răspuns (pentru Evolettee):

Te va afecta pe viitor mai mult in ceea ce priveste fertilitatea... acum se poate sa apara dureri in timpul actului sexual, mai ales la intromisiune...indicat ar fi sa incerci sa ajungi totusi la doctor

7 răspunsuri:
| liliana77any a răspuns:

Secretia vaginala este acel lichid misterios, vaginul te poate ustura din cauza lubrifierii insuficente sau accea este limita ta si ar trebui sa te opresti.

| anaismid a răspuns (pentru liliana77any):

Secretia vaginala normala este nu este alba si nici vascoasa. ceea ce povesteste ea nu este clar fiziologic.

| H321G4U5 a răspuns:

Aia e sperma.Care e creata din spermatozoizi.

| Evolettee explică (pentru H321G4U5):

Daca am zis că rămâne pe prezervativ? E sperma care se teleportează, nu?

| H321G4U5 a răspuns (pentru Evolettee):

Da,se teleporteaza