| yoa23na a întrebat:

Am nevoie de un sfat:m-am despartit recent de prieten duppa 4 ani, stau mereu in casa si imi pierd mult timp pe net.cu prietenii nu pot iesi deoarece sunt comuni si nu vreau sa l mai vad.ce as putea face? sfaturi

12 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa tare si puternica in aceste momente.Este greu daca il spui ca il vezi mai mereu.Si eu sincer il vad pe fostul meu prieten zilnic, sta pe strada cu mine dar am inceput sa il tratez cu indiferenta chiar daca ma doare.
Pana la urma tot ca trebui sa iesi din casa.Asa sa stai in casa tot timpul nu iti face bine.Ar trebui sa iesi pe afara la o plimbare prin parc,sa te relaxezi,sa iti pui ordine in ganduri,ai sa vezi ca te va face sa te simti mai bine.
Este greu,fiecare am trecut prin astfel de momente insa trebuie sa avem multa vointa sa ne ridicam,sa ne resemnam si sa mergem mai departe oricat de mult ne doare.
Spera,fi optimista,ai incredere in tine si vei reusi, sunt sigura de asta.
Capul sus, si nu te da batuta nici o clipa din lupta ta, intr-un final vei reusi.
Indiferent de cat de greu ne este s-au cat de mult ne doare viata va merge intotdeauna inainte, nu inapoi.
Ai grija de tinehappy

| yoa23na explică (pentru mihaelaa18):

Multumesc de sfaturi

| mihaelaa18 a răspuns (pentru yoa23na):

Nu ai pentru ce!

| onasis1961 a răspuns:

Cauta-ti alt iubit si se rezolva automat toate problemele.

| GabiArian22 a răspuns:

Dupa o perioada asa lunga o sa iti fie destul de greu sa treci peste, dar capul sus nu dispera.Ai putea sa iti faci alti prieteni cu care sa iesi pe afara, sa socializezi cu persoane din jurul tau
In restul nu prea am idee, stiu ca e nasol sa iti petreci timpul in casa pe net, asa ca fa-ti un grup de prieteni ( iti spun din experienta)

Răspuns utilizator avertizat
| Z6 a răspuns:

E normal. Sentimentele nu dispar ca prin minune dupa 4 ani de relatie.
Tot ce-ti trebuie e rabdare. Din pacate nu exista un leac. Gresesti enorm! De ce sa stai in casa, retrasa?
Daca mai continui asa, o viitoare iesire pe-afara va fi..groaznica. Ai sa ajungi sa te sperii de blocuri. Nu te indeparta de distractii. Trebuie sa te desprinzi de trecut, prin diferite activitati. Exclus statul pe net!

| alex4ndru a răspuns:

Vrei sa fiu eu prietenul tau, macar virtual? tongue As putea incerca sa te ajut sa il uiti pe fostul!

| Justvamp a răspuns:

Daca problema despartirii nu este una banala si nu o poti rezolva prin o discutie sincera atunci inceara sa mergi la un curs de dans unde cu siguranta iti faci alti prieteni sau creeaza chestii gen cercei bratari haine... ^.^

| mindlessbrain a răspuns:

Printre acei prieteni trebuie sa existe si 1-2 carora sa le pese de tine si care sa stea si cu tine pe afara. Incearca sa vorbesti cu ei, ca doar nu o sa stai toata viata in casa...