Daca chiar simti ceva pentru ea, ar fi bine sa ii sp, dar sa ii sp si prietenului tau ca sa nu se simta jignit si sa nu mai vb cu tine. Daca iti e cu adevarat prieten nu se va supara. Si in legatura cu fata nu ii sp si u direct, vb si u cu ea da-te pe langa ea si dupa c esti sigur de ceea ce faci sp si ei c simti.
Discuta cu prietenul tau si intreba-l daca are ceva daca tu simti ceva pentru fata, probabil o sa fie gelos, dar sa speram ca nu.
Vb cu ea si dupa ce vezi ce iti rasp vb cu prietenul tau sa vezi daca se va supara si din proprie experienta un prieten care il crezi cel mai bun nu e intotdeauna cum pare daca se supara ii va trece si va intelege cu timpul cand se va maturiza
Pai ar fi cam ciudat dar intreaba-l pe exu de sti s-ar suparade ai abordao tu sau mai bine de ar facio altcineva daca vrei sa ti cont de el dar daca nu ce sa mai a trecut mult timp si uneori mai iubesti o persoana si juma de an daca ea vrea nu strica sa incerci
Eu zic sa mai astepti ca s-ar putea sa iti iei teapa pentru ca ei s-ar putea inpaca pentru ca o iubire nu se uita asa usor, dar incearca acum cat este lovita sa te apropii de ea
Daca o mai iubeste s-ar putea sa creada ca tu ai determinato sa se desparta de el.ai de ales. daca vrei ca sa se stie ca esti cu ea va trebui sa renunti la prietenie. daca poti avea o relatie discreta si ea la fel spune-i dar in particular
Mda...am vb cu ea si ea a fost mai mult decat fericita sa aiba o relatie cu mine si cu prietenul meu am vorbit si... normal s-a suparat!, dar mi-a spus ca nu are nimic cu mine ci doar pe ea o uraste si cu toate astea vad ca s-a distantat de mine si ma ocoleste, si chiar daca imi pare rau si ma doare am renuntat la fata pentru el si acum
beausingurlamasamea întreabă: