Mai rar persoane care sa le placa de dentistul lor vb serios, desigur ca trebuie sa vorbesti civilizat, sa zambesti ca pacinetul sa revina la tine, mai ales daca ai o interventie trebuie sa faci ca totul sa fie mai frumos, efectul placebo, poate te place, cerei fb lui ca sa pastrati contactul, poate e curvar cine stie, tu vei afla, dar daca nu-i spui nimic nu se va intampla nimic
Daca este vorba de o lucrare dentara mai costisitoare ar merita.Parerea mea.
Te-ai indragostit e clar.Dar nu ai specificat un lucru cati ani ai? Si daca intr-adevar va placeti fa tu primul pas. Chiar daca el ar trebui dar crede-ma ca daca nu are curaj nu te va intreba. Si invita-l la o cafea sau la o cina.
Nu m-am indragostit, doar ca imi place de el si nu as vrea sa fac eu primul pas
Eu am 23 dar nu sunt genul materialista. Daca va ganditi ca as putea face... doar ca sa ma coste mai putin, nici gand, nu vreau sa ma vand.Eu sunt singura de 2 ani si chiar imi doresc o relatie serioasa.Si am facebook-ul lui, dar nu as vrea sa fac eu primul pas...
Draga si eu am facut primul pas de multe ori a mers doar ca numai o data nu mi-a raspuns la intrebare si m-am enervat(ma enervez repede) dar tu invita-l doar la o cafea. Crede-ma nu cred ca te va refuza
Cam cati pasi ai facut?
2 macar eu am facut
RAY întreabă: