| Cristina066 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. orice raspuns ma poate ajuta.in urma cu doua luni am cunoscut un baiat la o nunta.a fost atractie la prima vedere, sa nu spun dragoste.am decis dupa o saptamana de conversatii la telefon,facebook, sa fim impreuna.toate bune si frumoase pana acum.nu prea imi mai raspunde la mesaje,nu ma mai suna, nimic...la inceput era foarte atent,iar cand am inceput sa ii spun ca s-a schimbat mi-a spus ca nu e asa, ca are unele probleme.iar acum 2 zile l-am intrebat ce reprezint in viata lui, si mi-a spus ca nu stie, ca nu stie daca suntem impreuna.intre noi e distanta de aproximativ 40 km.dar asta nu ar fi o problema deoarece amandoi avem masini si ne putem deplasa.insa el nu a mai venit la mine de 2 saptamani, pretextul fiind ca masina e stricata.eu am fost duminica in orasul sau si ne-am intalnit doar pentru jumatate de ora ca cica dormea si nu a auzit telefonul. duminica i-am spus sa se comporte ca un barbat si sa imi spuna ce isi doreste de la noi, de la relatie.eu sunt confuza.voi de ce parere sunteti?

3 răspunsuri:
| BlueViP a răspuns:

Unii baieti sunt genul Nu au, vor. Au, se plictisesc. Poate ca el a vrut doar sa te cucereasca si sa-si exerseze farmecele, poate a intalnit o alta, poate ca e confuz si nu stie ce simte. SIngurul sfat pe care ti-l pot da e sa=i dai un ultimatum. Il supui lao ultima discutie in care sa-i zici de la inceput ca poate fi un final sau un nou inceput. Nu merita sa iti pierzi timpul, viata e scurta baieti sunt la toate colturile

| NoNameexd a răspuns:

Cauți,ești ignorat. Ignori,ești căutat.Cel mai bine e să-l lași,crede-mă.Nu-l mai stresa cu telefoanele,mesajele sau orice altceva,lasă-l să-și pună gândurile în ordine,sau orice altceva face el,și ai să vezi dacă vede că nu mai dai niciun semn,o să-și dea seama ce a făcut, sau ce face.Și o să-i pară rău pentru faptul că te-a tratat cu indiferență. Toate, ca toate, dar să nu fie prea târziu, de obicei așa se întâmplă. Baftă!

| ILoveMI a răspuns:

Cu cat insisti mai mult cu atat o sa te simti mai data la o parte si mai umilita.
Lasa-l in pace, nu-l mai cauta deloc. Daca te cauta si te intreaba ce e cu tine raspunde-i si tu la fel cum o face el acum.
Cel mai probabil relatia asta se va incheia dar macar vei iesi frumos din ea si nu ca o disperata.