| FLAViЯ a întrebat:

Am nevoie de un sfat pentru ca nu are cine sa mi'l dea! Sunt cu iubitul meu de aproape 2 ani, pe care'i indeplinim in vara. Eu am 15 ani si el 18 si ne iubim foarte, dar foarte mult! Avem planuri serioase pe viitor impreuna. Dar stam sub semnul intrebarii in legatura cu un pas foarte important pentru noi si anume acel de a face dragoste. Ambii suntem virgini, el este pregatit dar eu nu stiu daca e prea devreme pentru mine sau nu. Am incredere in el, dar totsi cine stie daca planurile noastre de viitor se vor realiza, daca ne vom desparti intr'o zi? Nu vreau sa imi para rau, nu stiu cum sa procedez. Suntem foarte atrasi unul de celalalt. As vrea sa stiu parerea voastra si daca v'a parut rau sau nu din propria experienta...

Răspuns Câştigător
| Ririru a răspuns:

Buna.
El sigur tine la tine, dupa 2 ani de zile, are 18 ani, nu te-a inselat, te respecta, are grija de tine. Mi se pare normal, chiar foarte normal.

Dar fa-o doar daca te simti pregatita, daca te simti atrasa de el, daca te simti bine cu el - daca ITI DORESTI. happy

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru tine este prea devreme. Fiindca daca aveti planuri de lunga durata, trebuie sa te asiguri ca tu vei trai o durata lunga. Incepandu-ti viata sexuala atat de devreme, vei avea risc crescut de cancer de col, ceea ce se va transforma intr-un handicap si intr-o posibilitate destul de mare ca tu sa nu traiesti pana la adanci batranete. Daca tot aveti planuri serioase, nu inteleg de ce nu mai asteptati pana implinesti macar 17 ani si jumatate. Asa veti castiga multi ani de viata impreuna.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E alegerea ta. Daca tu crezi, in sufletul tau, ca el e cel potrivit pentru tine, atunci fa-o!
Cat despre planuri...nu-ti face iluzii.Nimeni nu stie ce ii rezerva viitorul!

| Papusik_4304 a răspuns:

Totul depinde de tinewinking tu trebuie sa fi sigura pe tine sa ai incredere mare in baiatul cu care o faci prima data pentru ca sty asta nu se intampla de 2 ori in viatawinking dar sty tu trebuie sa fi pregatitawinking daca nu esti pregatita sa o faci acum el o sa te astepte asta daca te iubeste asa mult cum zici tutonguetonguetongue oricum foloseste przvwinking si ai grija de tinetonguetongue

| roxydulkica a răspuns:

Ce vrei tu sa faci la varsta a este o mare prostie! Mai asteapta cel putin un an pentru ca asa prevede legea. Daca nu cineva poate sa il acuze pe iubiul tau de corupere de minori!

| mariana123novela a răspuns:

Ascultati inima si nu cred ca sa va simtiti atrasi este de ajuns pentru prima oara cred ca pentru asta este nevoie de iubire adevarata.Succes.happy

| kittykatt a răspuns:

Asta e alegerea ta. Nu ai de unde sti ce va rezerva viitorul. De ex eu am avut un prieten care e cu 10 ani mai mare ca mine. Am tinut mult unul la celalalt si poate ca inca mai tinem, asta nici eu nu stiu sincera sa fiu straight face, ideea e ca ne-am despartit, pur si simplu, fara ca vreunul din noi sa stie de ce. Amandoi eram implicati emotional si totusi s-a terminat.

Daca alegi sa o faci cu el trebuie sa o faci pentru tine; nu pentru el si nu pentru voi, ci pentru tine. Si 15 ani? nu mai poti astepta macar pana la 16? cu cat mai tarziu cu atat mai bine zic eu pentru ca organismul tau sa aiba timp sa se maturizeze si sa fie si el (organismul tau) pregatit pentru aceasta trecere. Succes si noroc in relatie! Pupici! :*

| Serioscoaielasanumele a răspuns:

E prea devreme! Pentru tine

| LeM a răspuns:

Poti face o greseala. totusi esti o minora ...si nu sti ce se poate intampla... pote dupa ce o faci o sa iti para raustraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca daca va iubiti si va simtiti bine impreuna puteti.mai ales ca sunteti amandoi virgini.