| gabriela_2926 a întrebat:

Am nevoie de un sfat...prietenul celei mai bune prietene ma place, iar eu il plac pe el de ceva timp(nu mai stia nimeni) iar prietena mea e inebunita dupa el... ce sa fac? app ea nu stie

Răspuns Câştigător
| Cypronge a răspuns:

Buna Gabriela
O prietenie adevarata valoreaza mai mult decat o simpla aventura pentru ca daca reusesti sa ii furi pietenul unei fete inseama ca el nu a tinut cu adevarat la persoana aceea, si daca pe ea a mintito ca o iubeste, de tiar zice tie adevarul.
Gandeste-te ce inseamna mai mult pentru tine increderea si respectul sau o posibila aventura, decizia e a ta.
Dar gandeste-te cum ai reactiona tu sa se bage cineva in relatia ta si sa te desparta de personana iubita.

6 răspunsuri:
| MititiCa a răspuns:

Daca e cea mai buna prietena a ta, te sfatuiesc sa il uiti. nu merita sa pierzi cea mai buna prietena pentru un baiatwinkingbig grin
parerea meahappy

| Dmonik a răspuns:

Nimic. Daca nu vrei sa perseverezi in ipocrizie.

| Extasy a răspuns:

Presupun ca vb cu el pe mess/tel pe ascuns.Atunci ai fii bine ca mai intai sa il intrebi ce are de gand; vrea o relatie cu tine sau doar asa de plictiseala? daca cauta motive sa nu se desparta de prietena lui lasa-l, ca iti poti pierde si prietena si pe el. Dar, daca iti spune ca vrea o relatie propune-i sa se desparta de ea ca prietena ta sa il uite cat mai repede si dupa ce va mai trece ceva timp, dupa ce ea il va uita va puteti afisa relatie.Nu va fi prea ok pentru ea daca zici ca e prietena ta cea mai buna dar cam asta ar fi o solutie ca sa ramai cu amandoi.
Si nu in ultimul rand convinge-te ca poti avea incredere in el, sa nu te tradeze, pentru ca de multe ori aparentele inseala, nu sunt vorbe in vant, si o sa ramai fara niciunul si vei regreta amarnic ca ai avut incredere in elhappy

Oricum, succes!winking

| gabriela_7244 a răspuns:

Prietenia valoreaza mai mult decat un moft de moment... ai grija si nu o strica

| gabriela_2926 explică:

Ms de sfaturi... ea aflat ca el ma place, dar am hotart sa-mi aleg prietena insa ea a spus sa. l aleg pe el daca il iubesc! Si acum am aflat ca ea stia de vreo 2 saptamani ca el ma place, dar nu mi. a spus pentru ca a observat si ea cum il priveam.Ms oricum daca mai aveti sfatruri plss mai ajutati.ma

| DarioMe a răspuns:

Prietenia e mai importanta decat sa ii "furi" iubitul celei mai bune prietene. Gandeste-te adica ai fii tu in locul ei cum te-ai simti? Intotdeauna cand vine vb de chestii de genul asta sau de inselat pe cineva, cum te-ai simti tu? Bafta!