| ANONIM_3876 a întrebat:

Am nevoie de un sfat:-s Acum cateva zile prietenul meu mi-a bagat-o putin, era fara prezervativ, pentru ca ne jucam dar nu am simtit nimic, adica durere sau sa-mi curga sange. Am simtit ca mi-a bagat-o dar asta a fost vreo 3 min. Credeti ca am ramas insarcinata.thinking ajutati-ma va rog

Răspuns Câştigător
| Alex_1359 a răspuns:

Anonim_3876, nu te mai lua dupa astia, si eu faceam acelasi lucru cu "iubita vieti mele"(zdreanta). Zdreanta o tot vroia in cur, ca ea vroia sa ramana virgina, dar ii placea si in pasarica, normal ca o bagam fara prezervativ, dura asta vreo 20 de minute, dupa ce se plictisea o cerea in cur(asta nu conteaza).Au trecut aproape 2 ani de cand nu am mai facut asa ceva cu ea si nu am nici un copil cu ea, sau cel putin asa stiu. Nu esti gravida stai linistita

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti putin insarcinata, doar daca si-a slobozit samanta in tine. daca nu, esti doar putin f...a.

| AbbyXQuinn a răspuns:

Pai daca a ejaculat sperma in tine ar trebui sa iti faci niste grijistraight face daca nu...esti ok

| Zady a răspuns:

Sunt foarte slabe sansele nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.mai multa atentie data viitoare

| DoamnaGărgă a răspuns:

Interesant laughing)))), nu cred ca esti insarcinata straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimeni nu poate sti. Depinde de perioada ciclului menstrual in care te gaseai. Riscul este ceva mai mare daca asta a fost primul tau contact sexual (daca erai virgina inainte)

| dennysa15 a răspuns:

Bine macar ca va f****i oh go on si nici macar nu stiti ce presupune asta rolling eyes

| NatureSelf a răspuns:

Nu cred. Cred mai mult ca parinti tai ai probleme serioase cu copiii lor.

| Foartesecret a răspuns:

Da clar esti insarcinatalaughing))))