anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, se apropie Sf.Valentin si mie imi plac mai multe fete din cls. si nu stiu ce sa fac.In ultimii 2 ani i-am dat cadou unei fete pe care eu acum nu o mai plac.Deci aveti idei? Multumesc.

4 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Sa inteleg ca vrei sa cumperi cadou tuturor fetelor pe care le placi? sau vrei sa alegi una singura? Spui ca cea de anul trecut nu o mai placi.hmmm pai poti lua orice! de la un buchet de flori la bomboane de ciocolata o inviti in parc iei si 2 acadele in forma de inimioara(uff ce bune sunt)si o sa-i placa! Nu trebuie sa dai foarte multi bani pe nu stiu ce cadouri(stii gestul conteaza) In generala am primit de la un coleg(care avea o situatie materiala nu prea ''roz'' un ingers(gen bibelou) mi-a placut enorm de mult! il am si acum si tot ce am primit de la oricine am primit cu drag! nu am aruncat nimic! toate mi-au folosit!

| latexcap93 a răspuns:

Ai grija la masini. Merg cu viteza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta cam asea e. daca ar fi de vanzare la magazin in fiecare zi mi-as lua cate una. dupa doi ani nu-ti mai place? de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu sunt fata si daca ma intrebi nu stiu ce as vrea. poate flori ciocolata. in opinia mea mi se pare dragut orice cadou venit din partea unui baiat:*