| andu92andy a întrebat:

Am nevoie de un sfat si mi-a fost cam greu sa vorbesc cu prietenii despre asta. E cam lunga povestea mea, daca aveti timp sa cititi pana la capat. Am o relatie complicata din diverse motive. Problema e ca, de fraier, nu prea o apreciez pe fata de langa mine, care imi ofera tot ce vreau si am nevoie. Uneori realizez, dar abia dupa ce o fac sa sufere si sa planga din vina mea si reactiilor mele impulsive.
Azi ne-am certat iar, pentru ca i-am zis o vorba aruncata fara rost din proasta dispozitie. Si mi-a spus ca niciodata nu vad lucrurile bune pe care le face pentru mine (are dreptate, le vad tarziu). Acum vreau doar sa o impac si am epuizat orice idee. E f indiferenta si indiferenta doare.
Cred ca s-a saturat si ea de toate fazele mele nasoale, sa ma impace intotdeauna chiar si atunci cand eu gresesc. Dati-mi o idee cum sa-i demonstrez ca-mi pare rau, nu sunt un romantic si nici nu le am cu cuvintele sad

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Uneori, nesimtirea se plateste.
Nu ai decat sa te analizezi pe tine si sa vezi de ce gresesti asa aiurea. Problema de atitudine stii doar ca este la tine.

Ea te-a inteles. Dar toti se satura cand servesc rahat prea des.

Du-te la ea, cu capul plecat, recunoaste inca o data ca ai aceasta problema, si roag-o sa te ajute sa o rezolvi. Ca daca ea nu poate, atunci nimeni nu poate.

Fa un set de reguli: gen, cand imi spui "stop" eu fac stop si te ascult, o chestie prin care sa simta ca are cat de cat controlul tau.

Sa vorbesti un pic despre problemele tale sufletesti si tot ce simti cu ea, ar putea fi iarasi o solutie buna.

Nu uita, chiar trebuie sa fii de miere, ca ea sa te mai bage in seama dupa cat rahat i-ai dat.

Ia in considerare ca ai putea la fel sa o si pierzi.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te cu un buchet de flori si cereti iertare, zi ca esti un magar si iti pare rau, cel putin nu ai minti nu de altceva-

| fataciocolata a răspuns:

Cumpara-i ceva ce sti ca-i place(un inel,o pereche de cercei,un buchet mare si frumos de flori, etc). dupa aceea promite-i ca te vei comporta mai frumos, cere-i inca o sansa, arata-i ca o iubesti si o pretuiesti.
Te pup, pa!
Funda?

| IronicMAN a răspuns:

Esti magar, continua!

| andu92andy explică (pentru IronicMAN):

Vroiam doar un sfat. Stiam deja asta sad

| andu92andy explică:

Nu am pus intrebarea aici ca sa ma judecati si voi sau sa imi spuneti ce nemernic sunt. Speram sa veniti cu un sfat inteligent, o propunere, o idee ceva. Multumesc celor care isi fac timp sa ma ajute. Peace

| AlexandraM2002 a răspuns:

Buna! Ai fost cam nesimtit, dar ma rog. Nu ai decat sa ii iei un lantisor, bratara sau inel. Un buchet de flori sau o felicitare si sa-ti ceri scuze. Si mai trebuie sa te schimbi! Ai nervi, du-te in alta camera si las-o pe ea! Succese happy