Uneori, nesimtirea se plateste.
Nu ai decat sa te analizezi pe tine si sa vezi de ce gresesti asa aiurea. Problema de atitudine stii doar ca este la tine.
Ea te-a inteles. Dar toti se satura cand servesc rahat prea des.
Du-te la ea, cu capul plecat, recunoaste inca o data ca ai aceasta problema, si roag-o sa te ajute sa o rezolvi. Ca daca ea nu poate, atunci nimeni nu poate.
Fa un set de reguli: gen, cand imi spui "stop" eu fac stop si te ascult, o chestie prin care sa simta ca are cat de cat controlul tau.
Sa vorbesti un pic despre problemele tale sufletesti si tot ce simti cu ea, ar putea fi iarasi o solutie buna.
Nu uita, chiar trebuie sa fii de miere, ca ea sa te mai bage in seama dupa cat rahat i-ai dat.
Ia in considerare ca ai putea la fel sa o si pierzi.
Cumpara-i ceva ce sti ca-i place(un inel,o pereche de cercei,un buchet mare si frumos de flori, etc). dupa aceea promite-i ca te vei comporta mai frumos, cere-i inca o sansa, arata-i ca o iubesti si o pretuiesti.
Te pup, pa!
Funda?
Vroiam doar un sfat. Stiam deja asta
Nu am pus intrebarea aici ca sa ma judecati si voi sau sa imi spuneti ce nemernic sunt. Speram sa veniti cu un sfat inteligent, o propunere, o idee ceva. Multumesc celor care isi fac timp sa ma ajute. Peace
Buna! Ai fost cam nesimtit, dar ma rog. Nu ai decat sa ii iei un lantisor, bratara sau inel. Un buchet de flori sau o felicitare si sa-ti ceri scuze. Si mai trebuie sa te schimbi! Ai nervi, du-te in alta camera si las-o pe ea! Succese