anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat si va rog sa ma ajutati sunt indragostita de un baiat mai mare ca mine pe care nu il cunosc dar il vad zilnic.Acum am aflat ca are o sotie si un copil cu care s-a mutat de curand desi am aflat ca el nu e casatorit am observat ca il iubeste enorm de mult pe copil dar de sotie nu e asa de atasat de fata cu ea nu inceteaza sa ma priveasca inainte cand nu era cu ea ma privea mereu chiar credeam ca e un pshiopat dar usor usor m-am indragostiti de el iar acum nu stiu ce sa fac eu as iubi acel baietel ca pe copilul meu dar nu as vrea sa distrug o familie dar eu il iubesc si nu vreau sa mai sufar ce sa fac?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ar fi mai simplu sa iti gasesti pe cineva de o varsta mai apropiata cu tine?
De ce sa te legi la cap daca nu te doare?

| Alina_9354 a răspuns:

Cati ani ai? Nu e corect in fata lui Dumnezeu sa desparti ce a legat el! Gandeste-te la copilul ala cat o sa sufere cand o sa afle ca parintii lui sunt despartiti! Chiar nu poti sa gasesti pe altcineva?

| ٳ ٴٳ ٴ !ńα ßáäá''ђђ ٳ ٴٳ ٴ a răspuns:

Si ai fi mai fericita daca ai lasa un copil fara tatic si ai destrama o familie?
Incearca sa il uiti si sa iti cauti pe cineva mai apropiat de varsta ta. Nu e singurul barbat de pe planeta. Uita'l si vei gasit o alta persoana mai potrivita pentru a o iubi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca si sotia lui era la fel ca tine. S-a indragostiti de cineva nepotrivit. A avut un copil, iar apoi sotul sau se uita la alta femeie. Cum crezi ca s-ar simti sotia sau mai ales copilul daca tu i-ai fi draga acelui baiat?

| Okia a răspuns:

Heeello? Totusi cati ani aibatting eyelashes?

| zenaly a răspuns:

Gandeste-te ca daca se despart si ii iei locul sotiei, maine vei fi in aceeasi situatie- o sa apara alta fata dupa care se va iuta si vei pati la fel. Si oricum mai rar sotii care isi lasa sotiile pentru o fata pe care o cunosc din vedere. te vrea o noapte sau mai multe dar daca e om de caracter copilul e pe primul loc. Uncopil e o responsabilitate imensa- nu e vorba ca l-ai iubi, e vorba de necesitatile lui, de siguranta lui emotionala pe care o simte alaturi de mama si tata. STAI DEPARTE.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am aflat ceva Nu el e tatal copilului si nu sunt casatoriti deci ce sa fac?