Ai gresit ca nu te-ai despartit de el inca de la inceput, acum s a obisnuit ca tu ti la el si il ierti, schimbarea e mai greu de facut acum
Vezi u. oamenii mai bine se plang decat sa faca ceva! dupa un altul tot un altul vine!(avand in vedere ca n-ai zis nimic de copii, tind sa cred ca nu aveti) pentru ce stai cu un asemenea om? k il iubesti? tii la el? da viata aia buna la care sperai de mica? aia nu se mai pune, k iubesti pe el? drum bun cu el nu ai, asa ca intoarce-te si pleaca! nu fa din viitorul ala frumos ceva negru pustiu si rece! or fi poate si copii, ce explicatie le dai u lor cand vor creste si vor judeca? de ce plangea mama mereu? de ce era suparata? de ce nu existau niciodata bani? si intrebarile pot continua! pleaca unde vezi cu ochii! acum, daca vrei sa faci ceva, ca mai tarziu va fi poate prea tarziu! pleaca!
Ar trebui să îţi dea de gândit doar faptul că tu l'ai ajutat cu bani într'un caz în care nu erai obligată, iar el îţi întoarce spatele când ai nevoie.Nu crezi că e mai bine să îţi vezi de viaţa ta? Bărbaţi mai sunt o grămadă, nu se ştie când găseşti pe cineva care chiar te merită.De iubit mai poţi iubi, nu se opreşte la o persoană care nu ştie să aprecieze ce e bun.
Nu are rost sa incerci sa il schimb, dupa ce a dat de bautura ii ca si pierdut.
Stiu ca este greu aveti in spate 3 ani da cred ca ar trebui.sa il parasesti mai bine mai. tarziu ca nici o data
Unii sunt chiar foarte agresivi de la alcool.
Iti pierzi vremea cu el. Crede-ma, sunt sute de barbati care te pot face fericita! Ai mai multa incredere in tine, ca n`o sa ai de pierdut absolut nimic. El va fi singurul care pierde din toate astea, si cand va realiza, va regreta amarnic. Succes.
Nu inteleg ce mai astepti de la el.asa o sa fie tot timpul stii si tu asta, nu se va schimba niciodata.de unde si intrebarea mea ce astepti de la el? ar trebui sa iti dai seama ca nu are rost si sa incerci sa faci ceva cu viata ta.profita de tine isi bate joc de tine pentru ca iai permis si stie ca tii la el si nu ai ce sa faci in privinta asta.nu pot sa imi dau seama cum poti sa tii la asa un baiat.adica nu stiai cum era inainte? ce credeai? ca totul o sa fie lapte si miere? nu...ce alegi aia primesti.nu.mi spune el era tipul ala rau, dupa care toate fetele erau innbunite si tu o fata simpla si cuminte.si uite asa magia s-a produs.ti.a promis ca o sa te trateze ca o printesa.din cate ai spus tu se pare ca inca nu iti dai seama in ce fel de rahat esti.adica stai cu el la parinti lui,e vai de capul lui, si nu insensul ca nu are bani, insensul ca nu e nimic de capul lui, si isi mai bate si joc de tine, si tu inca vrei sa stai cu el.de ce? adica asta e tot ce poti? tot ce vrei? el e tot ce poti? nu.mi spune ca e special ca el nu exista.e plina lumea de baieti, sunt sigur ca exista foarte multi mult mai buni.ca tu te.ai oprit la el...e partea a doua
Sfatul meu sincer si cel mai bun care ti se poate da, e sa il parasesti. Intai de toate, gandeste-te la tine, si apoi la restul, o sa fie greu o perioada, dar apoi vei fi fericita in adevaratul sens al cuvantului.
Iti zic ca nu o sa ai o viata ca in filme, roz din vata de zahar, cu ponei zburatori si unde iubirea este peste tot. Poate ca 3 ani sunt totusi ceva, dar decat sa fie prea tarzu mai bine termini totul acum. Daca pleaca la fotbal, teniu si cine stie unde lasandu-te singura acasa la el, inseamna ca nu tine cat trebuie la tine. Sa nu mai luam in discutie faptul ca atunc cand e beat dispare cu cine stie ce fufa si nu iti da vreun semn de viata. Nu o sa aveti o viata impreuna daca va casatoriti. Si daca va mai si certati si jigniti, pai ar trebui sa-ti faci frumusel bagajul si sa dispari de acolo. Sigur nu o sa regrete asa cum ai vrea tu. Bautura o sa-l ajute, la fel si fotbalul. Nu te lasa folosita de el si plange dupa cine nu merita. Sunt lacrimi si timp pierdut.
Ai gresit atunci cand l-ai iertat prima data. Relatia mea a fost destul destul de similara (desii cred ca situatia era mai putin grava) pana recent (diferenta este ca noi nu locuim impreuna si suntem impreuna de 6 ani). Din ce ai scris vad ca ai facut sacrificii pentru el si el din pacate nu te apreciaza. Sincer eu l-am parasit desii il iubeam enorm era, hotarata sa nu mai dau inapoi pentru ca barbatii cu cat esti mai buna cu ei si cu cat le oferi mai multe cu atat ti se urca mai tare in cap si au mai multe pretentii. Oricum, el s-a speriat foarte tare si a realizat insfarsit ce facea si a regretat sincer incat s-a schimbat in totalitate, a renuntat la toate viciile si a inceput sa ma aprecieze cu adevarat. La mine a functionat deoarece chiar daca-mi facea faze urate, ma iubea sincer. Poti sa incerci, daca lupta pentru tine si e dispus sa se schimbe atunci te iubeste, daca nu lasa-l si vezi-ti de viata ta ca e mai bine asa, vei intalni pe cineva care sa te merite. P.S. Nu-l ierta imediat, fierbe-l bine in suc propriu, la primul semn ca revine la vechile naravuri scapa de el, aaa inca ceva, daca te desparti de el nu o face cand e beat sau cand va certati, spune-i-o nonsalant atunci cand va intelegeti bine, argumenteaza-i cu diverse episoade din viata voastra. Nu-i arata de loc ca suferi, pentru ca daca o faci el castiga, stie ca te vei intoarce la el. Lasa-i impresia ca te-a pierdut definitiv din cauza comportamentului si anturajului sau, lasa-i o portita mica, daca te vei schimba candva poate am sa te iert, dar numai dupa ce imi demonstrezi ca te-ai schimbat. Fa-l sa-ti cerseasca inca o sansa.
Daca vrei sa iti distrugi viata, ramai. sfatul meu este sa pleci.ia-ti viata de la capat.stiu ca e greu, dar crede-ma ca am trecut prin aceiasi situatie cand aveam in jur de 20 ani.am reusit sa ma desprind de acolo(a fost primul barbat din viata mea).in momentul de fata(34 ani)sunt casatorita in strainatate, am o situatie familiara buna, un sot care ma adora si ma respecta.ce s-ar fi intamplat daca nu as fi avut puterea sa plec? gandeste-te bine la ceea ce faci.e pacat sa iti distrugi viata pentru cineva care nu te merita.
Buna iesi in oras si nu mai sta acasa si daca iubitul tau te mai enerveaza despartete de el bafta.
beausingurlamasamea întreabă: