| Aries90 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Tin la un baiat si plac pe un al 2-lea, amandoi fiind fosti de-ai mei, si amandoi tin la mine. Totusi, cu cel la care tin nu ma inteleg niciodata, eu sunt foarte geloasa si el orgolios, liber etc si ne certam mereu. Plus ca inca ne reprosam lucruri intamplate demult, si niciodata nu reusim sa ne sincronizam, sa vrem sa stam unul cu celalalt. Desi mai iesim uneori si ne purtam ca si cum am fi impreuna, a 2-a zi parca uita. Cel de al 2-lea, in schimb, el chiar imi da de inteles ca ar vrea sa fie cu mine, e dragut, atent, genul de baiat cu care se poate avea o relatie serioasa, si imi place foarte mult cum se poarta cu mine, dar oricat am incercat cat am fost cu el, nu reusesc sa tin la el cum merita. Daca m-as impaca cu el, mereu as simti ca imi bat joc pentru ca eu tot la celalalt tin. Si, totusi, ce as putea face? Sa raman singura, sa il dau naibii pe primul si sa fiu cu al doilea? sad Multumesc anticipat

2 răspunsuri:
| andr33a_2690 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu cel la care inca nu ai reusit sa tii si sa ii explici situatia si sa vezi daca el ar fi de acord sa continuati relatia si asa. Daca e de acord nu o sa mai simti ca iti bati joc de elwinking

| ceent a răspuns:

Eu as spune ca tu sa il alegi pe cel care te face fericita pe tine.Nu sa stai cu el din interes sau ca te simti vinovata