anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. Un tip m. a imtrebat daca vreau sa fiu cu el, dar mai pe ocolite si i.am zis nu, ca acum cateva zile se dadea la alta data. Si a spus 'cum zici tu'. Dupa o saptamana, era gelos pe un baiat, iar apoi imi reprosa ca nu am vrut sa stau cu el. Pana aici totu' bine. Dar astea s.au intamplat pe mess, caci fata. n fata. Se dadea la alte fete. O data a luat. o imediat pe una in brate si se uita la mine. Am zis ca face asa sa ma faca geloasa, dar apoi m.am dus langa ei, iar el imi tot zicea iubitica mea, ma alinta in toate felurile si radea si se uita la fata aia cand zicea asa. Ca si cum sa o enerveze pe ea. Si a zis ca vrea sa aiba o relatie serioasa cu mine, dar zambea si erau multi de fata. Deci cred ca facea din distractie asa, doar sa.si bata joc. Iar eu nu. l bagam in seama. Pe mess, l.am jignit in ultimu hal si i.am dat si ig, dar el zicea numai 'mda...' si la final a pus ca rade. Cateva zile nu m. a mai bagat in seama dar azi, a venit in mine sa ma pupe de fata cu toti(asa face el). Iar peste cateva ore, o lua de gat pe o fata. Ma merita sau nu? Voi ce ati face in locu lui daca v.ar face o fata asa?

8 răspunsuri:
| petertb a răspuns:

Deci, din cate am inteles baiatu are probleme mintale.e nebuuuuuuunsilly! da-l inkolo.asa, daca ai fi cu el, probabil tear lua in brate, tear saruta, si apoi siar bate joc de tine k te dai la el. intreaba-l frumos daca are probleme si recomanda i un psihiatrubig grin.

| Sn1p3r a răspuns:

Cred ca te place, dar e destul de apropiat si de alte fete.Dai o sansa!

| iulicika1414 a răspuns:

Pai nu stiu,dar as spune ca nu te merita,ai fi prea ''scumpa'' pentru el, si apoi,sa-si bata joc de tine in halul asta?
wooo e culmea,stiu e un tip caruia iii place sa se distreze pe seama cuiva,insa acesti tipi nu sint rezistenti la o relatie,adica se intilnesc in serios cu o persoana si daca ai ajuns sa te certi citusi de putin cu el,te umileste in cel mai josnic hal,si inca in public nu ca asa,
deaceia ti-as recomanda sa nu stai cu el,alegeti un alt baiat,lumea e mare,uite si eu nu demult timp l-am lasat pe cel cu care am stat un an si ceva,m-am gindit ca nu merita sa imi pierd anii aiurea si l-am lasat cu gindul sa imi continui viata intilnind-uma cu multi si putin,asa sa ma joc si eu putin cu ei, te-as sfatui si pe tine, insa alegei atent! Succes!

| NuDauFunda a răspuns:

E un curvar ordinar si probabil a fost creat doar pentru a face umbra pamantului.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
greece12
| greece12 a răspuns:

Le-ar vrea pe toate, se joaca cu toate si care pica!
E imatur si neserios, nu-ti mai consuma timpul si atentia cu el!
Cred ca meriti ceva cu mult mai bun!
Mult noroc!

| micutsa19 a răspuns:

Nu pot sa zic ce as face in locul lui dar in locul tau mi'as vd de viata mea ignorandui comportamentul si lasandul in pace
baftahappy