| zizio a întrebat:

Am nevoie de un sfat urgent va rog....Deci am lucrat tota vara la o terasa si ieri am mers dupa salar.M-a rugat patronul sa vin la lucru si duminica asata iar eu l-am sunat pe tata sa vad daca ma lasa,el a zis ca ma lasa doar ca nu am unde sa dorm,eu fiind de la tara nu aveam unde sa stau peste noapte iar pe tot parcursul vacantei am dormit la matusa mea (matusa a plecat intr-o statiune), am vb cu prietenul meu si o zis ca pot sa dorm la el.Eu mi-am mintit parintii si le-am zis ca o sa dorm la o colega de lucru
mentionez ca am vb cu prietenul meu care are 22 de ani, iar eu 16 despre viata mea sexuala, i-am zis ca nu am de gand sa mi-o incep doar la 19-20 de ani si o zis ca el are rabdare+ca imi cunoaste si parintii,ne intelegem foarte bine si nu se poate pune problema de facut "ceva" in timpul in care o sa dorm la el, doar ca ma tot gandesc ce o sa creada parintii lui despre mine cand o sa ma vada ca dorm cu fiul lor..va rog un sfat! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Bubu4 a răspuns:

Buna. Poti sa il rogi sa dormi in alta camera sau cel putin separati in aceeasi camera, asa parintii nu vor crede nimic rau. E placut sa dormi si alaturi de el, sincer. dar daca sunt parintii lui acasa, va parea cam ciudatel. Ai grija de tine :*

0 răspunsuri: