Daca tu nu esti pregatita atunci de ce i-ai spus acest lucru? Cat de mult ti la el, nu conteaza. Daca nu vrei, nu vrei. Nu poate sa te oblige. Spune-i ca nu vrei sa-ti pierzi virginitatea si ca o sa o faci cu el, dar nu acum, e prea devreme pentru tine si pur si simplu nu te simti pregatita, iar daca el inca insista inseamna ca nu te merita. Daca te iubeste, te va astepta pana atunci cand vei fi pregatita, daca nu... atunci "pa" pentru ca nu te iubeste.
Pe el il doare burta! Ma faci sa plang! Pe mine ma doare capul cand aud astfel de argumente! Pe tine, nu numai ca te va durea (mai tare si mai mult), dar va trebui sa suferi si din punct de vedere psihic. Asculta de sfaturile celor multi si mai in varsta, nu de cel al copiilor de 15 ani.Nu exista barbat, care sa nu-si puna intrebarea:" sunt eu primul? ". Il cunosti de foarte putin timp, ca sa-i cedezi. Uneori iti trebuie o viata si tot nu stii cu cine ai de-a face.
Buna.
Nu neaparat vrea doar sex, dar este destul de posibil.
Ii spui ca te`ai mai gandit, ca nu crezi ca esti pregatita, ca`l iubesti dar vrei sa mai astepti pentru ca tu consideri ca este un pas important. Il rogi sa nu se supere pe tine.
Daca se supara, si te paraseste, inseamna ca doar asta a vrut. Daca te`ar iubi te`ar mai astepta.
Eu zic ca stai de prea putin timp cu el ca sa ai primul contact sexual cu el, mai bine vorbeste cu el si mai asteapta.Il doare burta daca se excita si nu se termina deci nu a mintit aici dar asta nu inseamna ca esti tu de vina, mie una nu imi inspira incredere aceste vorbe ale lui. Daca tu nu vrei si nu te simti pregatita sa iti pierzi virginitatea nu o pierde, este normal sa fi apropiata de el dar totusi cred ca este preA devreme. Vorbeste cu el spune-i ce simti ca nu esti pregatita si ca ar fi mai bine sa mai asteptati nu ii spune cat timp, spune-i ca o veti face cand o sa fi pregatita.Asteapta sa vezi reactia lui si cum vor evolua lucrurile e totusi decizia ta.BAFTA
2 luni este cam putin, eu zic sa astepti pana cand prinzi incredere ca nu se va desparti de tine. Explica-i ce simte o fata atunci cand un baiat se desparte de ea, explica-i trairile interioare, dar si exterioare.
Si in plus, viata sexuala ti-o incepi cand te simti pregatita, daca nu te simti pregatita te sfatuiesc sa nu o incepi ca mai tarziu sa nu regreti!
Bun...sa analizam lucrurile:el vrea sa faceti sex, tu nu si iti e frica ca daca nu veti face sex el te va parasi. poti sa ii explici ca nu te simti pregatita, ca prima data vrei sa va simtiti amandoi bine, vrei sa fie ceva special. daca va intelege, ok, daca te va obliga, inseamna ca e idiot[scuze limbajul, dar nu ma pot abtine] si ar trebui sa incheiati.sunt destui baieti, nu trebuie sa fii cu cineva care vrea numai sex de la tine.in fine, sa speram ca va intelege, explica-i cum poti tu mai bine ca nu esti pregatita
bafta>
Daca deja a inceput cu presiuni e clar ca vrea numai aia, si e urat din partea lui.acuma u faci cum vrei, poti accepta dar o sa iti para rau mai ales daca nu esti hotarata.si il poti pune la proba spunandu-i sa te mai astepte si vezi reactia lui.nu te grabi, ca nu pierzi nimic si baieti mai sunt, de aia ca el e plina lumea
Sa iti pierzi virginitatea conteaza foarte mult pentru o fata. Aveti o relatie lunga, si daca el a acceptat sa sta atata timp cu tine, fara a face dragoste, inseamna ca el chiar te iubeste si tine la tine. Daca nu o veti face, fi sigura ca se va duce la alta, pentru ca sexul este o necesitate, o placere.Sunt sigura ca nu vrei sa il pierzi.Ar fi si pacat.
Sfatul meu este sa o faci.Nu ai nimic de pierdut.Si oricum, daca nu o faci acum, o vei face mai incolo si tot o vei face.Crezi ca nu vei avea aceleasi emotii mai tarziu?
Emotii am avut si eu.Prima data folositi pozitia misinarului. O sa te doara putin, dar dupa vei simti numai placere.
Succes!
Funda?
Varsta e ok.
daca nu esti sigura nu o face.
si 2 luni... e cam putin.
fa-o doar cand esti sigura.
daca face din astea e posibil sa vrea doar sex.
MAi bine mai asteapa putin. Sunteti impreuna de abia 2 luni. De unde stii ca dupa asta nu te lasa? De ce este asa insistent? Stii versu ala "Daca te iubeste inca te asteapta!"
Nu inteleg carei faza cu „ sa te simti pregatita„ de parca cine stie ce tiar face! simti o piscatura de tantar intre picioare si apoi restul vine de la sine! daca nu esti pregatita. vii la mine ca fac eu pregatire cu tine! sunt din iasi! tu de unde esti?
Poi ar trebui sa ai o discutie mai serioasacu el si sa. i zici ca nu esti inca pregatita pentru acest pas si ca ar trebui sa mai astepte... daca tot insista nu te lasa.Fii puternica si nu ceda, posibil ca mai tarziu sa regreti ca ai cedat
Daca tine la tine, te mai poate astepta. Ii spui ca nu vrei sa-ti incepi viata sexuala si va trebui sa te inteleaga. Oricum, daca ii vei oferi totul, cu siguranta nu va ramane ultimul tau prieten pentru ca te va parasi. Tine-te pe pozitii! Pana la urma conteaza ce-ti doresti tu!
Prieteni ai sa mai ai, daca el insista sava vedeti casaaveti sex, inseamna ca nu te iubeste din suflet, si asteapta de la tinedoar sex, un sfat e sal lepezi sau sa vb cu el si sai lamuresti ca nu esti gata si ca nu vrei, si vei vedea cum va reaktiona, dacate iubeste cu adevarat, vafi de parreerea ca trebuie sa vamai retineti dardaca nu leapadal, tu trebuiesa faci pasul acesta (sex) doar cind vei fi gata, si nu cand vreael, succes, cred cateam ajutat kit de kit=)
Fiind primul tau prieten te inteleg. Ai 17 ani eu cred ca ai putea s ate culci cu el daca va iubiti. Eu am 15 ani si eu cu prietenul meu ne iubem enorm iar maine eu voi face acest pas, prietenul meu nu mi-a cerut sa ma culc cu el o fac eu pentru ca il iubesc. inainte si eu gandeam la fel ca tine incearca s ate gandesti ca dupa asta el te va iubi mai mult veti avea o relatie mai apropiata, si chiar daca et va parasi in 1 luna 2 luni, 3, 4, 5, 6 luni vei avea alt iubit cu care vei intretine relatii sexuuale. este o virsta potrivita la care sa-ti incepi vaiata sexuala. n u sta pe ganduri intalnestet cu el. fundita?
Tot ce iti spun eu este sa o faci atunci cand esti sigura, intotdeauna am considerat ca poti sa o faci la orice varsta daca esti sigura ca dupa aceea nu o sa regreti orice ar fi (fie ca o sa ramaneti impreuna, o sa sa va desparititi, o sa afle parintii etc)
Asa ca asteapta sa iti doresti tu asta si sa fi convinsa ca o sa ramai cu o amintire placuta si nu cu un regret
Sincer daca as fin in locul tau nu m-as culca cu el, cred ca 2 luni e pre puti pentru ca sa faci primul contact sexual cu el!
Spune-i ca-ti trebuie timp pentru al lua decizia asta.
Ma... parinti tai stiu de el? daca e nu le zici lor dar doar sa le spui ca il iubestisi asa mai departe... dar dac vrei sa o faci cu el fi sigura de 1 ca il iubestisi vrei sa ramai cu el toata viata si 2 ca trebuie sa ramai cu el cel putin 4 5 ani ca daca nu o vei face cu el si apoi va veti desparti apoi el va zice ca esti doar o curva care a facut-o cu el si atat si tu nu vei putea dovedi ca l-ai iubit dar sper ca ti-am fost de ajutor. o funda si is fericit + vote
Ii zici ca nu esti pregatita si ca nu vrei sati pirzi virginitatea prea devreme si daca te iubeste cu adevarat o sa inteleaga
bafta!
Mai asteapta sa vrei tu aceasta cu adevarat. dupa ce cedezi opate ca n-o sa mai vrea sa-ti acorde atentia pe care o meriti.ca o sati perzi virginitatea da nu esti prima fata dar maisunt si riscuri de a ramine insarcinata. asa ca calculeaza de o mie de ori si pe urma tae te-ai intrebat de ce te grabeste asa de tare la intilnire nu-ti pare suspect vezi sa nu plingi in pumni si nu ai sai poti sa te plingi mamei ca doar ea o sa te poata intelege.suces
Ma da ce negativisti sunteti toti.BB ia in calcul mai multe lucruri 1-daca nu vrei sa o faci si nu esti pregatita n-o face, dar rupe relatia si lasa copilul sa plece nu l mai chinui, 2 daca nu o faci cu el, si repet cand zic el ma refer la pokemonul ala care inca te mai baga in seama dupa ce l ai trimis acasa cu o durere de burta. daca nu o faci cu el o sa o faci cu altul, si in alte conditii mult mai nefavorabile. ce e in capul tau? stai peste noapte cu el si nu faci nimic? nu e posibil asa ceva, e activ sexual, tu nu. trebuie sa intelegi asta, si trebuia sa stii asta din momentul in care te ai ``combinat`` cu el. nu e nici un pas enorm pierderea virginitatii, e un pas enorm pentru ca fetele care si au pierdut virginitatea intr un mod abuziv sau neplacut au creeat imaginea asta. e doar inceputul vietii tale sexuale, si sa gandim logic, ai 17, trebuie sa se intample.acum tu decizi, dar exista si psihologia inversa si daca il mai tii mult aiurea, s ar putea sa te paraseasca dupa ce ti ai pierdut virginitatea cu el.Eu unul asa as face, din simplu fapt ca ma obosesti psihic
Daca nu te simti pregatita nu trebuie sa o faci, o sa ai regrete daca te iubeste te va astepta, iubirea e mai mult decat sexul...asta e numa un bonuss
hvhagd999 întreabă: