| JustGirl a întrebat:

Am nevoie de voi...

Acum cateva ziile am fost in oras cu prietenul meu... el m-a chemat la el si a inceput, ma rrog sa ma dezbrace si chesii din astea straight face, Ia-m spus ca nu sunt pregatiita! Eu astept acest moment de mult timp! Am incredere in el! Dar nu` stiiu ce sa fac straight face. Nu stiu cu ce sa ma imbrac. Cum sa ma comport! Stiu ca trebuie sa fiu naturala! Darr totusi am nevoie si de parerea vostra. Va rog ajutor.

Dau funda si vot :*!
Scuzati daca sunt greseli gramaticale happy.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,poate ca astepti acest moment de mult timp,dar inca nu esti pregatita,scumpa mea!
In mintea ta,tot ceea ce ar trebui sa se petreaca,e concretizat in imagini din filmele romantice si de dragoste pe care le-ai vazut,iar realitatea te-a speriat!
E o fireasca autoaparare,fata de azi se opune inca femeii de maine,nu esti chiar pregatita sa faci pasul asta.
Sfatul meu este sa mai asteptati si sa discutati pe tema asta.
Analizeaza fiecare amanunt care ti-a produs nesiguranta si explica-i iubitului tau ca,pentru a face prima oara dragoste,e nevoie de mult mai multa pregatire!
Gresit din partea lui ca,dupa o plimbare,fara sa fi discutat nimic in prealabil,a vrut sa treaca la actiune!
Dezvirginarea unei fete nu e un fapt divers intamplator,trebuie tratat cu toata seriozitatea si sensibilitatea,este un moment unic in viata unei fete si ii va ramane in memorie pentru intreaga viata!
Asa ca,prietenul tau,daca pe el l-ai ales,ar trebui sa dea dovada de mai multa delicatete si sa stie ca o data prestabilita,un pat presarat cu petale de trandafir,o lumina difuza si o muzica lenta ar schimba lucrurile foarte mult!
Spune-i cum visezi tu sa se intample toate lucrurile astea.
Si,daca intelege,isi va recunoaste greseala si graba.
Nu tu trebuie sa te nelinistesti,ci el. Uita amanuntele legate de tinuta si coafura,fii cat mai simpla si comoda, ai multe altele care te nelinistesc, nu-i cazul sa te framanti si pentru nimicuri!
Sa ai grija de tine si sa NU te grabesti!
Mult noroc!

2 răspunsuri:
| fulgerul a răspuns:

Stai dracu cuminte! Vise din astea cu, e barbatul vietii mele sau mai vazut.Si ce faci cand te vei maturiza si chiar vei intalnii barbatul vietii tale? Incepi sa plangi ca proasta si sa-i spui ce momente de ratacire ai avut? Ce va mai mananca taica!

| DolsePapusik a răspuns:

Nu te grabi, eu cred ca ai destul timp in schimb cu imbracamintea poti sa iei o rochita mini. straight face