| eubahhh a întrebat:

Am nevoie de voi crying. nu m-am sinucis aseara pentru ca v-am ascultat. dar acum chiar nu mai rezist.crying.

il sun si imi vorbeste ca la un gunoi, o zis ca nu-i mai pasa de mine, si ca el isi vede de viata lui, ca eu tot il stresez.3 ani de zile s-au dus.

aaaaa si a fost la majorat a zis ca merge numa sa imi faca mie ciuda.si eu am un majorat in seara asta, dar nu ma simt capabila sa merg crying

cum sa trec peste asta? in momentul asta pentru mine, singura solutie e pumnul de medicamente care l-am pregatit.

41 răspunsuri:
| Anne_9288 a răspuns:

Gaseste un altul, da-te la el, peste cateva luni/saptamani/zile o sa fii cu el daca te place, o sa-l uiti pe celalalt si tadam.
Chiar nu merita sa plangi pentru un baiat.IN fond, lumea e plina de ei, nu este singurul.

| elenush_6230 a răspuns:

Iti zic eu lasa pumnul de pastile dal dracu asa cum te. a dat el pe tine fi puternica arata. i ce a pierdutwinking. viata e frumoasa merita traita :-J

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai fat-o linistita. mai sunt multi alti baieti pe lumea asta mai frumosi big grin (si muuuult mai draguti) raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci asta e ceva super stupid... e o prostie...nu trebuie sa faci nicioadata asta mai ales pentru. un baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Djreal are dreptate nu merita un baiat ca el sa faci asta nu e un capat de lume.tonguecel mai bun lucru e sa-l uiti sh lasa-l nul mai stresa ca nu are rost.nici el nu se va mai simti bine daca u nul mai suni.lasa-l sa vada cum e gandeste-te cat de fr e viata sh merita traita sh gandeste-te la ce vei lasa in urma:familie, prieteni, sh multe alte chestii mult mai importante... timpul o sa le rezolve pe toate asa ca stai linistita nu trebuie sa faci o tragedie din asta nu e un capat de lume ...sh du-te la majorat sh gaseste pe altcineva trateaza-l cu indiferenta sh o sa vezi ca totul o sa fie bine.big grinbig grinbig grinbig grinbig grin:*:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetzitzo :

1.nu te mai gandi sa moru

2.nu e el mama sau tatal tau, fa ce vrei, ce daca el tziai zice sa te arunki dupa o stanca o s-o faci, du-te le mejorat sh distreazate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok. Respira adanc. si gandeste-te ca nimic nu iti poate strica viata! Incearca sa uiti de el... gandindu-te la ceva ce te-a facut fericita.

Apoi lasa- l in pace. Nu-l mai stresa.

Cand te suna, nu ii raspunde. Cand il vezi pe strada, incearca sa nu te vada el. Da-i senzatia ca " nu mai existi ".

Pana la urma o sa-i fie dor de tine si o sa iti ceara iertare si sa fiti din nou impreuna.

Trebuie sa ai doar putina rabdare.

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai omule... fara suparare da dal dracu ce merita sa-ti iei viata pentru unu mai st multi pe lumea asta, viata e una si nu merita sa o iei degeaba

| TheAvenger a răspuns:

Pff..ca de obicei..multe după ce le lasă,,mârțoagele,, vor să moară.bă, voi aveți câtuși de puțină minte? de ce pușca mea să mă omor pentru un parabulit căruia nu-i mai convine nimic? de ce să mă omor așa, de-a-mpulea? dacă ați avea cu ce să gândiți, ați lua-o logic:bă, cine satan te crezi tu să mă stresezi tu pe mine cum vrei, că nu-ți mai convine nimic..bine,poate oi fi eu genul de om care nu plânge după nimeni(***, nu plâng eu după mamaia și plâng după un retardat?, păi cum mai vine asta...), dar mie așa mi se pare logic.așa că, fata mea, uită-l..nu se sfârșește lumea dacă te-a lăsat un tăntălău.o să mai găsești și alții.(p.s. în cazul în care chiar te omori, n-am lumânare să-ți aprind, am doar o țigarebig grin)

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Sa sinucis ma ca nu a mai intrat de pe 11 rolling on the floor

| Kitty_6749 a răspuns:

Asta zici ca e ca dan diaconesculaughing