Atat tu si ea santeti diferiti, si chestia cu baia acolo a vb cu altul daca zici ca in poseta avea telefonul mobil, mai bine las-o impace probabil tu ai fost bun si ea a profitat de tine, imi pare rau de tine incearca sa fii si tu singur o vreme, eu m-am obisnuit imediat fac 7 ani de cand sunt asa. Sa auzim de bine
Nu te mai lasa asa in fata ei. O fata ca ea, se joaca doar cu tine. Iti cunoaste slabiciunile si te loveste acolo unde te doare mai tare. Nu mai continua nimic cu ea. nu are rost. Tu, pentru ea, din cate am inteles din cele povestite de tine, nu esti decat o jucarie, nu`i da voie sa te arunce si sa te ia din nou cand are chef. In plus ea e tare nehotarata, nu stie ce vrea. Pt ea nu exista negru sau alb, exista doar gri deschis si inchis Ai mare grija ce faci. nu te mai lasa injosit de o fata, nu merita!
Dupa o experienta sau doua ca astea o sa devii mai puternic, mai sigur pe tine, mai autoritar cand vine vorba de fete. O sa capeti niste experienta si o sa vezi altfel problemele de genul asta.
Eu am avut 2 relatii asemanatoare cu asta si dupa m am schimbat complet.(in bine)
Daca vezi ca fata iti provoaca stari proaste, ca esti mai mult trist decat fericit cand esti cu ea, renunta. Vei gasi fata perfecta pentru tine tot incercand sa cunosti cat mai multe.
Timpul o sa rezolve toate problemele.Bafta!
Nu cred ca se joaca cu tine! si nu cred ca a vb taman cun baea, posibil sa vb co prietena ca sai ceara ceva sfaturi! sa nu-i pasat de tine nu avea sa plinga, orke fata care isi bate joc de un baiat nu plinge in fata lui, dar care plinge intotdeauna il iubeste! eu cred ca te iubeste! asteapta un pic, ea acum parca nu are incredere in tine! ei poate ii pare ca nu o iubesti cum arati! asteapta un pic, dar nu-ti schimba sentimentele, fii tot asa si ea va intelege! (eu asa cre) sper ca te-am ajutat
Realitatea doare - dar, asa e, cu cat esti mai bun, mai iubitor, cu cat iti areti mai mult dragostea te prinde pe la spate si cu gesturi din astea mici (in baie la tel. cu altul) - si mai mari - si tot asa pana ce reuseste sa te raneasca profund. Partea cea mai najpa e ca nu o sa realizeze cat rau a facut iar asta o sa te faca sa t simti si mai prost! crede-ma am o relatzie de 25 de luni - si daca chiar ti la o persoana trebuie sa inveti sa ti o anumita distanta (normal ca momentele de dulceata nu se lasa deoparte dar - ) hai capul sus! o sa bei un suc in lus!;-)