| Cristi_1137 a întrebat:

Am nevoie din nou de ajutor, acum o zi m-am intalnit cu prietena mea(era prima intalnire) si ma rog ne-am plimbat, doar ca spunea ca sunt timid prin faptul ca nu ne-am sarutat de prea multe ori(ma rog, a fost prima intalnire) si cand am ajuns acas toate erau bune si vb cu un prieten care tocmai ce vorbise cu ea si urma sa imi dea papucii cica, si de atunci nu stiu dc dar consider aceasta fata f importanta pentru mine, nu stiu dc, dar as vrea din tot sufletu sa nu ma despart de ea( eu de obicei sunt sincer cu fetele) si acum ma simt foarte prost de 2 zile crying ma poate ajuta candva, nu as vrea sa pic intr-o depresie(eu am 15 ani si era are 14)

Răspuns Câştigător
| Radu_5166 a răspuns:

Ba nn...asa si eu am fost la prima intalnire! stau cu o fata de 5 luni! si de kurand ama aflat ca m-a inselat cu unu! si o iubesc enorm! dar nu stiu.am picat intr-o depresie! si tin gandul mereu la ea.ca imi este ca poate ma insala din nou! Si sfatul meu pentru este sa nu pui prea mult suflet! Ca dupa o vreme o sa te insele sau invers.dar kel mai rau este sa te insele persoana iubita! inainte stateam cu kate 2-3laughing)dar fata asta mi-a pus kapak! nu stiu ke drak sa mai fac! fundita?:devilte salutbatting eyelashes!

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Vesnica poveste cu fetele din ziua de azi.Nu stiu de ce se grabesc asa,ca mustele la miere. Daca ea are aceasta conceptie,ca la prima intalnire trebuie sa va sarutati pana va tociti buzele,inseamna ca nu e prea educata. In mod normal,la prima intalnire,se presupune ca ambii parteneri sunt atat de emotionati,incat sunt paralizati din cauza emotiilor. La adulti, nici nu se pune problema, e o dovada de proasta crestere daca la prima intalnire te saruti. Eu cred ca domnisoara ta are mai multa experienta si cauta doar placerea fizica.Eu m-as mai gandi un pic daca o asemenea fata ma merita sau nu.

| Honeybunny a răspuns:

Bine si ce vroia sa va sarutati intruna? la primul date,in mod normal,nici nu e obligatoriu sarutul acela, poate fi doar pupic pe buze, si ea zice ca nu v'ati prea sarutat. poate nu e genul de fata cu care sa prea ai ce povesti. poate e imp pentru tine ca sti ca e greu de obtinut si vrea sa iti dea papucii.nu stiu ce sa zic,oricum, daca intri in depresie iti revii in maxim o saptamana, iti garantez.gasesti alta :*

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Incearca sa vb cu ea si sa ii spui tot ce simti pentru ea cu adevarat. daca iti e greu lasa-i un mesaj pe mess cand ea e offline ca sa nu te ia direct la intrebari.

| Effect_2225 a răspuns:

Bai mane pai da de ce nu ii faci pe plac fetei? si nu inteleg de ce iti este rusine de ea, ce iti face te mananca? sau cum? nu trebuie frate sa iti fie rusine de fete ca de aia te ia de fraier si se despart de tine.Cel mai bine du-te si cand te vezi cu ea o saruti mai scapi si u o manuta ceva ceva.fa asa ceva si nu ai sa regreti