| Roberta_5562 a întrebat:

AM NEVOIE MARE DE AJUTOR!
Am facut sex pentru prima oara acum 2 zile cu prietenul meu, neprotejat.
El a ejaculat in mine. Aseara cand am mers la baie am observat o sangerare foarte urata. Am stari de greata si nu ma simt prea bine. Eu am facut sex sambata si vineri mi s-a terminat ciclul. VA ROG AJUTATI-MA! sunt foarte agitata

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu sunt semne de sarcina, daca la asta te gandesti, dar nici nu este in regula sa sangerezi la atatea zile de la dezvirginare.
Ar trebui sa nu mai amani prima consultatie ginecologica si sa te duci maine sau cel tarziu poimaine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Sa inteleg ca ai fost virgina?
Sangerarea poate dura pana la 7 zile cam tot in atata timp se cicatrizeaza himenul!
Nu este vorba de sarcina. O dereglare hormonala posibil si asta!
Pa, pa.

| R_8074 a răspuns:

Sunt sanse sa fi insarcinata insa nu poti fi sigura, ramai mai greu insarcinata inainte cu cateva zile, in timpul si dupa cateva zile de la ciclu. Dar nu e imposibil. Trebuia sa va protejati. Sau sa iei pilule dupa sex. Du. te si fa. ti test de sarcina ce crezi, ca daca pui intrebarea aici iti spunem noi daca esti insarcinata? E normal sa sangerezi dupa ce ti.ai inceput viata sexuala, si baietii sangereaza, doar ca nu e obligatoriu la toti.

| Lovely a răspuns:

Stai linistita tongue erai in perioada infertila. cu o zi dupa terminarea ciclului sunt foarte putine sanse sa ramai insacinata. Pentru siguranta ta inc amai ai timp sa iei pastila de a2a zi happy se ia la 78 de ore de la contact.

Oricuim greturile, simptomele unei sarcini apar cam la 2-3 saptamani de la concepere.

In ceea ce [riveste sangerarea. daca erai virgina este perfect normalahappy.

Ai grija de tine!

| paynehunter a răspuns:

De ce ai facut sex neprotejat? zii macar cati ani ai

| Dolly_2428 a răspuns:

Gandeste`te ce nume ii pui lu` bebebatting eyelashes
Frate era sa greu sa va deplasati pana la magzin sa luati un prezervativ?smug sau chiar vrei sa fii bortoasawinking

| Niros19 a răspuns:

Esti insarcinata serios nu e gluma dar ai grija ca daca sangerezi poti sa pierzi copilul

| Scarlettt a răspuns:

Fa si uh un test happy
dupa cum am vazut ca scriai se pare ca esti foare stresata lasa stresu si ia o pastila anti conceptional...
erai in perioada feritla cand ti s a terinat ciclu deci 90% te a lasat insarcinata sad

| alinac a răspuns:

Pai mod normal starile de greata apar dupa 2 saptamani daca esti insarcinata. du-te fuga la farmacie si ia-ti un test de sarcina.si de altadata ori va protejati ori ia si tu anticonceptionale.

| Aly359 a răspuns:

E posibil sa fii insarcinata. cel mai bine da fuga la farmacie ia-ti un test de sarcina ca sa fii mai sigura :*love struck

| ragaman a răspuns:

Dupa fecundatie, in momentul implantatiei pe peretele uterului se pot produce niste sangerari de cele mai multe ori nesemnificative, dar tinand cont ca implantatia se produce in zilele 6-8 dupa fecundatie nu prea are cum sa fie din cauza unei sarcini. fetelor virgine li se intampla sa aiba sangerari dupa ce au primul act sexual si anumite modificari ale menstruatiei. cel mai probabil ultima zi de menstruatie nu a fost vineri si ci ieri. oricum foloseste prezervativ pentru inceput pana mai aflii si tu despre sex si nu il lasa sa ejaculeze in tine indiferent daca esti in "perioada dificila", sau iei anticonceptionale.vezi si un ginecolog

| RoxanaPuiu a răspuns:

Du-te la asociatia pro-vita fiindca au acolo un psiholog foarte bun care te poate ajuta cu astfel de probleme. cauta pe net nr. ei pe www.provitabucuresti.ro

| Nutella123456789 a răspuns:

Cred ca esti insarcinata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista pastile de adoua zi

| styles a răspuns:

Nui nimic neobisnuit asa se intampla...