| AndreeaDeea210 a întrebat:

Am nevoie mare de ajutor va rog dar fară jigniri sau ceva de genul.
Deci aseara am dormit cu iub si voiam să facem dragoste pentru prima oara eu fiind virgină.El mi-a bagat degetul prima oara acolo si m-a durut foaaaarte tare extrem de tare.După a penetrat puțin de tot adică doar a introdus putin si ne am oprit pentru ca eu nu mai puteam de durere.Dupa asta cand m-am ridicat sa ma duc la baie amețeam, tremuram si nu mai puteam sa merg cam o oră a durat asta si am intrat in panică. dupa am vazut pe pat o picatura mică mică de sange. Spune ti ce sunt cu simptomele astea de ameteala, tremurat...etc?(am 18 ani să știti)

Răspuns Câştigător
| kiatres56 a răspuns:

E prima data pentru tine,e normal sa te doara, poate a fost putin cam dur si de asta te a durut, sau poate ca nu erai lubrifiata destul, depinde de cazuri, dar daca tot te doare te sfatuiesc sa mergi la un control si dupa sa vezi ce iti zice.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medic sa-ti faca investigatii medicale, pentru tremuratul si ametelile astea, ca noi nu putem stii de la ce sunt.
nu uita sa-i spui medicului in ce imprejurari au aparut!

| mihai69 a răspuns:

Teamă, emoții... Nu e nimic grav.

| gabriielaaa a răspuns:

Atac de panica.
Tie frică de durere si mai multe cred ca ai avut în seara aia de ai avut starea respectiva.