anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie neapărat de ajutor.
Am 20 de ani si am intrat intr-o depresie la care nici nu m-as fi gandit vreodata.
Ma simt singur. Incerc sa gasesc fata potrivita dar se pare ca nu apare in viata mea.
Am avut relații pana acum dar imi doresc o fata speciala pentru ca sunt genul de om care nu suporta aventurile.
În ultima perioadă am gasit pe cineva la care am început să tin extrem de mult dar dupa o perioada s-a dovedit ca nu este persoana potrivita. Ma doare sufletul si ma gandesc ce sa mai fac.
Nu vreau răspunsuri de genul : "ai 20 de ani, ai timp".
Suntem oameni si avem nevoie de iubire dar se pare ca resping oamenii sau nici eu nu mai stiu. Cert e că sunt praf.

14 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Nu suna a depresie, no offence. Ce sfat astepti? Gasesti o prietena. Daca ai o problema de tip timiditate excesiva, poti merge la psiholog. Daca nu, vorbeste cu fete pana gasesti una care sa merite atentia ta.

| Plato a răspuns (pentru zăGhost):

Cred ca a precizat clar ca vrea ceva special, nu orice fata asa cum ii sugerezi tu.

| zăGhost a răspuns (pentru Plato):

Ceva special nu are cum sa intalneasca decat daca da o sansa pentru o intalnire mai multor fete. Iar faptul ca vorbesti de suflet pereche iar baiatul are abia 20 de ani mi se pare usor exagerat. Nu zic ca nu sunt cazuri in care cuplul e solid si rezista, impreuna fiind de la 20 de ani, dar aceasta sunt o minoritate.

| Plato a răspuns (pentru zăGhost):

Orice in afara de o relatie bazata pe iubire absoluta si astronomica imi provoaca sila. Cu siguranta isi va da seama cand isi va intalni jumatatea, nu trebuie sa iasa cu toate fetele de pe strada. De unde stii ca jumatatea lui sta in oras cu el in acest moment?

| sofisis a răspuns:

Problema ta e ca nu ai ajuns inca la maturitatea necesara pentru a intelege ca fericirea ta nu are voie sa depinda de altii. Cand o sa intelegi asta si o sa fii ok tu cu tine, va veni si ea.

| Plato a răspuns:

Nu trebuie sa gasesti "o fata", ci sa-ti gasesti jumatatea, sufletul pereche. Una cu siguranta ti-e predestinata, dar, din pacate pentru tine, nu poti face nimic sa vina mai repede. "Ce ti-e scris in frunte ti-e pus" poate ai mai intalnit expresia. NIMIC special nu se obtine usor! Daca vrei ceva special, asa cum ai mentionat, e nevoie de rabdare.

| Anonimul198 a răspuns (pentru Plato):

Tu ești minunat! Mulțumesc!

| Plato a răspuns (pentru Anonimul198):

Ma bucur daca te-am putut ajuta, sper sa-ti gasesti fericirea cat mai devreme.

| Emma30555 a răspuns:

Incearca sa nu te axezi numai pe asta. Dezvolta te ca om, fă-ți prieteni, cunoaște lumea și viata asa cum este, capătă experienta și apoi vei găsi și o fata. Fi mai deschis, open mind și se va rezolva. Sunt fete peste tot

| Plato a răspuns (pentru Emma30555):

Ai inceput bine, pacat c-ai distrus tot pe sfarsit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai avut si mult timp de cautat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca inca nu ai gasit-o nu inseamna ca nu o vei gasi. Bucura-te de experienta traita, toate aceste experiente te vor ajuta in timp, pentru a-ti da seama atunci cand fata potrivita se va afla prin preajma. happy

| Subsemnatul123 a răspuns:

"Suntem oameni si avem nevoie de iubire"
Posibil. Eu cred ca n-ar trebui sa te amagesti prea tare. In ziua de azi nu prea mai exista iubire, ci doar egoism si interes. General vorbind, nu cred ca oamenii se mai ataseaza atat de tare unii de altii incat sa formeze relatii care sa tina o viata. Daca o sa apara vreodata persoana aia potrivita, ar trebui sa te consideri foarte norocos. Si eu am 20 de ani si n-am avut parte nici macar de persoane nepotrivite.

| ajutortpu1 a răspuns:

Dorința asta ta este firească, pentru că omul caută iubirea care să-l împlinească. Eu te sfătuiesc să cauți acolo unde găsești astfel de fete, cu idealuri înainte. Nu intra într-o relație nocivă, caută fata cu principii. Pe lângă această căutare, te sfătuiesc să te înarmezi cu o doză suficientă de răbdare și mult zâmbet happy