| MsD a întrebat:

Am nevoie sa fac o alegere care îmi va schimba puțin viața! E vorba de un băiat care mă iubește și nu m-a dezamăgit niciodată, însă nu pot spune că și eu îl iubesc, practic eu pentru el nu simt nimic..Nuștiu ce să fac pentru că lîngă el mă simt protejată și chiar îmi place să vorbesc cu el, să ne plimbăm..Nu-i pot spune nu,sînt atașată de el în oarecare măsură, e un băiat bravo și dacă mă voi stărui eu va merge între noi..Problema e că recent m-am despărțit de un băiat pe care l-am iubit enorm și simt că așa îl voi uita! Sînt disperată,e așa o încurcătură aici. Aștept răspunsurile voastre, pentru cel mai ingenios răspuns acord funda. Mulțumesc anticipat :* vă pup dulce și vă voi fi recunoscători celor care mă vor ajuta

7 răspunsuri:
| PinkTerror a răspuns:

NU face asta.

Am fost acolo. in locul tipului care iubea si si-ar fi dat si mana stanga pentru atentia Ei.
Si o apreciez ca nu a facut-o mai bine m-a refuzat si m-a lasat sa imi vad de viata decat sa ma minta si sa ma tina ca pe un catelus poate poate o sa vina iubirea cum vine pofta.

Lasa-l! Daca o sa faci asta cu siguranta o sa se termine prost (pentru ca tu vrei doar sa uiti de ex) si o sa il rupi in doua.

Have fun,
PT

| PrafDeNutellaCuGustDeCremitaAmestecataCuNesquik a răspuns:

Ar fii o idee sa incerci ca sa uiti de ex, dar o faci din intentii pur egoiste daca tu nu il placi pe tip! Insa, cu timpul, se poate forma o adevarata iubire. Pana la urma raspunsul meu este sa incerci laughing Dar ai grija ce faci, ca nu cumva sa strici prietenia dintre voi in caz de o despartire :*

| Oana92 a răspuns:

Daca nu vrei sa iti bati joc de el nu incepe o relatie cu el. Tu ai nevoie de un pansament acum, si cand rana se vindeca nu iti va mai fi necesar. Mai bine spune-i ca iti e doar prieten, pastrati relatia de prietenia si nu va pierdeti amandoi timpul intr-o iluzie.

| Bogdy12 a răspuns:

1ori e alba ori e neagra ori il placi ori il dai dracu
2zii soro verde-n fata
3mare paguba mai sunt baieti pe pamant o inima franta pe planeta nu aduce sfarsitul lumii

| point0707 a răspuns:

Paii nu te costa nimic sa incerci..asta in cazul in care nu vrei sa fi cu celalalt baiat happy daca vrei sa fi cu ala de care te-ai despartit ..fi cu el laughing) daca nu. eu zic sa incerci sa fi cu baiatul acesta care te place happy nu ai ce sa pierzi :* sper ca te-am ajutat love struck

| Bitch24 a răspuns:

Am fost in situatia ta, diferenta este ca tipul despre care spui tu ca te iubeste, imi era cel mai bun prieten si stiam ca risc foarte mult daca ma implicam intr-o relatie asa ca am amanat totul 12 ani(am 18 ani).da, ne cunoastem de la 6 ani big grin..si pe 'drum' am dat de multi fraieri care mi-au aratat ca de fapt persoana de care am nevoie este in fata mea fara ca eu sa o vad, asa ca dupa o relatie de 5 luni m-am despartit de tipul respectiv ca sa fiu cu cu cel mai bun prieten al meu si pot spune ca sunt cea mai fericita persoana de atunci.La mine a functionat, poate cu putin noroc va functiona si la tine.
P.S. Daca iti doresti o relatie serioasa, parerea mea este sa lasi o perioada sa treaca pana il uiti pe fostul, nu merita sa te folosesti de el daca tot te iubeste..asa cum el nu te-a dezamagit, nu incepe tuhappy

| atacker a răspuns:

Ciudat straight face