Ce de stresate pe aici, daca tot vreti sa-i dati un sfat nu va amestecati sentimentele proprii ca o ametiti aiurea, fara suparare, alexxa18, sfatul meu e sa nu te implici in ceva atat de complicat pentru ca pot interveni multe chestii ce`ti pot afecta mediul in care traiesti, sunt o groaza de baieti frumosi, de treaba, trebuie doar sa iesi din tipar si sa incepi sa ai putin tupeu, succes!
Problema nu se pune daca il deranjeaza pe fostul, ci daca tii la acest baiat nou sau macar daca il placi. Daca nu exista decat sentimentul de prietenie din partea ta, te sfatuiesc sa nu incepi o relatie. Am facut si eu aceasta greseala. Castigasem un fel de catelus, facea totul ca mine, desi nu i'am pretins asa ceva niciodata, dar apoi s-a saturat; o vreme am ramas amici, dar totul s-a racit, iar acum este total intors impotriva mea si vrea sa'mi strice reputatia. Mai bine vorbeste'i sincer, spune'i ca nu-l poti iubi ca pe un iubit, ci ca pe un amic. Sunt sigura ca la inceput va suferi putin, dar ii va trece, iar prietenia voastra va fi una sincera si puternica. Mult succes! :*
Sincera sa fiu, nu prea e ok sa fii cu prieteni ai fostului, mai ales daca inca il mai placi pe acesta din urma. Nu da bine si, practic, iti cam zboara sansele sa te mai impaci cu fostul. Si relatia intre cei doi se va raci pentru ca e ciudat sa fii prieten cu cineva care acum e cu o persoana pe care ai iubit-o tu si careia ii cunosti, poate, si intimitatile. Daca nici macar nu te atrage acest prieten, chiar nu inteleg de ce ai accepta.
Nu vad rostul unei relatii cu o persoana la care nu tii. Nu se merita si nu va ajunge nicaieri. Si in plus de asta sigur il vei pierde definitiv pe cel pe care il iubesti. De ce ai vrea sa accepti relatia cu el daca nu il placi. Doar de dragul de a fii cu cineva? Eu zic ca nu e o ideea prea buna
Auzi Alexa e-xul tau nu trebuie sa aiba nici o treaba cu viata ta. dar daca te ibeste inca se va interesa de celelelt baiat si de tine
Eu cred ca el isi va face o parere nu prea placuta, Asa ca mai bine gandeste-te bine. Daca crezi ca mai aveti sanse sa fi-ti impreuna s-au chiar tu doresti sa fii cu el din nou, atunci intra cu el in discutie si zii de ceia ce doresti sa faci si intr-un fel ce ii ceri parerea, pur si simplu prieteneste, atunci vei afla ce parere are el.Si ar fi bine sa tii cont de parerea lui.
Sincer eu una nu as sta mai ales ca nu sunt atat de atrasa de baiatul respectiv si nu l`am uitat pe fostul(asa cum zici u)mai sunt si prieteni...
daca esti prietena cu el si nu simti atractie fata de el mai bine stai cuminte pentru ca risti sa strici o prietenie.
tr sa iti pui in ordine gandurile si sentimentele...
Nu alţii contează ce cred, ci tu. Dacă ai spus că nu te prea atrage deloc, e un motiv destul de bun să nu îl accepţi.
Daca nu-ti place de acel baiat, nu-ti mai pierde timpul si nici pe al lui.Gandurile tale au ramas la exu', ceea ce nu e bine.Vede-ti de viata ta in continuare.
Daca nu l-ar fi cunoscut pe fostul, ar fi putut trece mai usor cu veederea, dar asa. Nu pot insa sa te inteleg, sa te muti cu el, dar nu-l iubesti. Vrei sa-i speli sosetele, sa gatesti, sa calci rufe, sa faci sex cu cineva pe care nu-l iubesti?
Pai daca nu mai esti cu el nu are de ce sa creada ceva aiurea despre tine
Pur si simplu tu vrei sa-ti incepi o relatie dar dupa cum vad eu el nu prea de atrage asa ca gandeste`te mai bine ce vrei sa faci, vb cu el si ii zici in fata ca nu prea te atrage dar fa`o in asa fel sa nu se simta jignit:X
Bey.va multumesc din suflet m'au ajutat foarte mult raspunsurile voastre
. si sincer parca acum ma simt mult mai usurata.
A trecut cam mult timp si nu cred ca ar avea ce sa zic. Adica trebuie sa iti vezi si tu de viata ta. Si daca tot zici ca e oke tipu incearca poate merge ceva.