Poate ai norocul si iti impartaseste si el aceleasi sentimente, cum ii impartasesti si tu. Faptul ca i-ai spus tot ce ai pe suflet si ce simti si el inca nu ti-a raspuns nu ar trebui sa te descurajezi. Poate vrea sa se gandeasca mai bine la ceea ce vrea sa faca mai departe s-au sa isi spuna ordine in ganduri.Acum ca el stie ca inca mai simti tu pentru el ar trebui sa il astepti pe el sa vina la tine. Daca tine la tine cu adevarat va lupta si el pentru tine asa cum ai luptat si tu sa ii spui ceea ce ai simtit pentru el.Parerea mea, aceasta este.Acum faci cum crezi tu si cum iti spune inima:*.
Nu ai pentru ce, si oricand mai ai nevoie de ajutor voi fi aici ca sa te ajut:*.
Ai sa vezo ca totul va fi bine.Nu iti face griji
Pai daca spui ca inca ti la el si esti sigura ca mai are si el ceva sentimente pentru tine atunci este bine sa lupti pentru el, dupa cum spune si vorba"nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat".
Ai gresi daca ai pune alte persoane sa vorbeasca cu el.Iti spun asta pentru ca si eu am facut acest lucru si mai mult am complicat situatia si nu a iesit nimic bine din asta.
Cel mai bine ar fi sa iti faci curaj sa vorbesti cu el.Sa ii spui ceea ce simti pentru el si tot ceea ce ai pe suflet fiindca nu vei avea nimic de pierdut.
Il poti trata prin indiferenta doar daca esti sigura ca inca mai tine la tine, pentru ca daca numai tine la tine nu il va afecta cu nimic inidferenta ta si tot tu veo avea de suferit.Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el.Asa vei stii cel mai bine ce va fi mai departe.Curaj,daca nu risti nu castigi
Bafta
Da inca mai tin la el. sper eu ca mai are sentimente la cit de indragostit era... Ma gindeam si eu la fel ca e o prostie daca voi ruga pe cineva sa vorbeasca in locul meu. deja am facut-o. chiar ieri i-am spus tot ce am pe suflet insa inca nu mi-a rapsuns la ce i-am scris multumesc mult de sfat sh de incurajare:*. sper ca va fi bine
Nu ma pot linishtit sh nici nu-mi trece prin cap de ce mi-a dat asa raspuns... (totush cred ca este o problema de care eu nu stiu sh se comporta asa) niciodata n-am crezut in despartire sh ca vom ajunge la asta. sh n-am crezut sh inca nu pot sa cred ca la cit de tare m-a iubit acum poate sa se compoarte asa cu mine. chiar nu pot sa realizez asta. nu vreau sa renuntz vreau sa lupt pentru el pentru relatia noastra! dar acum nici nu-mi vine in cap ce-as mai putea face sh cum as mai putea proceda e atit de dureros sa stii ca te-a iubit (sh poate inca o face dar nu arata) sh acum e cu totul altceva nici nushtiu la ce sa ma mai gindesc. sunt pur sh simplu cu moralul la pamint;(
Off imi dau cum te simti, poate trece printr-o perioada mai grea, poate are vreo problema cevate cred nimanui nu ii place cand o relatie se sfarseste mai ales cand noi inca tinem la aceea persoana si mai ales ca aceea persoana sa se comporte rece cu noi..crede-ma ca doare.e foarte bine ca vrei sa lupti ...si eu am incercat sa lupt pentru fostul meu prieten sa ne mai impacam dar din pacate aseara mi-a spus ca numai simte nimic pentru mine si sa imi vad de drumul meu... poate tu ai noroc si mai poti fi cu el.Incearca sa vorbesti cu el sa ii spui tot ceea ce simti, si faptul ca inca ti la el si asa o va puteti lamuri problema.Trebuie sa ai doar putin curaj si poate totul va fi bine.Da este dureros cand tu il iubesti si nu stii daca si el mai simte la fel pentru tine.Stii ca baietii sunt cam orgoliosi si nu prea arata acest lucru.
Te intelegsi chiar imi pare rau pentru tine.Incearca sa fi tare si puternica. Vorbeste cu el nu ai nimic de pierdut.Macar daca vorbesti cu el vei stii daca va mai exista ceva s-au nu.Eu imi doresc sa fi cu el.
Oricum eu sunt aici ca sa te ajut ori de cate ori vei avea nevoie.
NUmai fi trista
Curaj
Foarte rau ma simt. sh stiu ca asa ma voi simti inca multa vreme ..sincer imi pare rau pentru tine. pentru faptul ca fostul prieten nu mai simte nimic pentru tine sh te-a respins:*. dar niciodata nu poti sa stii cum se intoarce.(fiee roata sh patrata tot se-ntoarce ea odata) ..Sh eu imi doresc foartee mult astaa de ma poate auzi cineva sh sa ma ajutee sa fiee asa;( Iti sunt recunoascatoare pentru ceea ce faci pentru mine:*:*
Te cred ca te simti rauincearca sa te mai linistesti putin si sa nu uiti ca "lucrurile bune vin exact cand nu ne astetpam"... si mie imi pare rau pentru ce s-a intamplat cu fostul meu prietenda cum spune si vorba aceea "intr-o zi se va intoarce roata".eu sper sa ai mai mult noroc ca mine si sa iti indeplinesti visul ca sa fi din nou cu el.Nu uita sa nu uiti sa speri, pentru ca speranta ne ajuta atunci cand numai avem putere sa mergem mai departe si ne face sa privim viata cu alti ochi.Fi tare ai sa vezi ca o sa fie bine, sunt sigura de asta
Nu ai pentru si ori de cate ori vei avea nevoie de ajutor, de un sfat ceva poti apela la mine si te voi ajuta cu cea mai mare placere
Nici nushtiu daca o mai pot face asta sa ma linistesc e atit de greu ..ash vrea sa fiee asa cum spune fraza asta! . oricum iti doresc sh tiee mult noroc:* Sper ca va fi binee! dar cu greu ..Imi doresc foarte taree asta cit de ranita nash fi oricum nu vreau sa renuntz la ceea ce intr-adevar imi doresc! esti foartee placuta sincer. totush daca as putea face ceva pentru tine te-as ajuta cu mare placere:*
Off te inteleg si stiu ca iti este greu si ca te doareeste si normal insa trebuie sa fi tare si puternica.Si tie sper sa iti fie bine si sa fi fericita.Merita sa lupti daca il iubesti si ti la el. Orice sacrificiu se merita din iubire. Oricum iubirea este frumoasa, pacat ca uneori ne cam raneste. Oricum nu renunta la visul tau, nu stii niciodata cand poate deveni realitate.
Iti multumesc si tu esti o persoana placuta si de treaba
Ai grija de tine
Nushtiu daac e de binee. dar am aflat cevaa:X... astept cu nerabdare sa vad ce va ieshii. sper ca o sa fiee bine No sa renuntz o sa lupt pina il vad indeplinit:*... sh tu ai grijaa de tine:X. acum poti sa-mi spui cum iti este numele de la facebook poate mai vorbim (mil poti scriee sh prin mesaj daca doresti)
Sper sa fie ceva de bine ceea ce ai aflatiti tin pumnii ca totul sa iasa bine.Este bine ca iti duci visul pana la capat sper sa devina realitate si sa fi fericita.
O sa am grija de mine iti promit, dar si tu sa ai grija de tine:*
Iti dau mesaj cu numele de la faceebok:*
Poate ai norocul si iti impartaseste si el aceleasi sentimente, cum ii impartasesti si tu. Faptul ca i-ai spus tot ce ai pe suflet si ce simti si el inca nu ti-a raspuns nu ar trebui sa te descurajezi. Poate vrea sa se gandeasca mai bine la ceea ce vrea sa faca mai departe s-au sa isi spuna ordine in ganduri.Acum ca el stie ca inca mai simti tu pentru el ar trebui sa il astepti pe el sa vina la tine. Daca tine la tine cu adevarat va lupta si el pentru tine asa cum ai luptat si tu sa ii spui ceea ce ai simtit pentru el.Parerea mea, aceasta este.Acum faci cum crezi tu si cum iti spune inima:*.
Nu ai pentru ce, si oricand mai ai nevoie de ajutor voi fi aici ca sa te ajut:*.
Ai sa vezo ca totul va fi bine.Nu iti face griji
Impacarea nu schimba prea mult relatia. O relatie are si sfarsit, dupa care fiecare isi vede de drumul lui. Daca tot faci prostia aceasta, vorbeste cu el direct. Bafta.
Sunt total de acord cu tine ca o relatie are sh sfirit. dar eu nu credeam in asta sh nici acum nu pot sa cred. sh de ce. deoarece pentru noi relatia era destul de serioasa. ambii ne doream acelasi lucru sa fim impreuna sh impreuna sa raminem. pina cind in ultima vreme el a inceput sa fiee schimbat sh totush nushtiu care e cauza sh daca a existat vreo problema. Oricum voi incerca sa vorbesc cu el direct. multumesc mult pentru sfat.
AlexEjmecheru întreabă: