anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie sa vorbesc cu cineva...ma simt singur, deprimat...am terminat o relatie de 1 an in care am facut tot posibilul sa fie bine, m-am dedicat partenerei cu tot ce am avut mai bun, flori, poezii, sarutari, nu am tipat niciodata la ea, nu fumez, nu beau, si culmea e ca am un aspect fizic placut ( nu vreau sa conteze ),
Ideea e ca nu vreau sa pierd acea persoana, sunt o persoana calma si calculata, si realista, dar sunt singur, mi-am cam lasat prietenii deoparte, acum nu stiu cum sa imi fac altii, unde gasesc o fata dulce, romantica, desteapta.frumoasa...cand sunt o groaza de fete care isi doresc doar sex si bani...

Am nevoie de cineva cu care sa vorbesc, macar pentru seara asta, astept un mesaj de la cineva... daca vine vreun mesaj...

8 răspunsuri:
| ing3rd3mon4u a răspuns:

Lasa'mi un msg cu id tau.si te ascult ce ai pe suflethee heebig grin
Sau da'mi add la alina_andreea_10@yahoo.com tongue

| misterioaѕa a răspuns:

Ti-am trimis id-ul meu p privattongue

| SufletBunDarDegeaba a răspuns:

Pur si simplu noptile mi se par atat de lungi fara ea,am atatea amintiri placute care vin si tot vin, si te bantuie... ajungi la disperare, ce as vrea sa fiu ca toti ceilalti...sa fiu indiferent,dar nu pot, trebuie sa fiu mereu umarul pe care plang toti, cel mai bun prieten, cel mai bun iubit, pfff etc

| Andrrei a răspuns:

NU lua in calcul raspunsurile Idioate, sfatul meu este ca pe viitor sa te limitezi la sentimentele afisate fata de ea... mai pe scurt fi indiferent, chiar daca o placi enorm
Si eu am aceeasi problema, imi dau tot interesul cand sunt intr-o relatie dar dintr-o data parca ceva nu merge ori vina mea ori vina ei, ( care zic ele ca tot vina mea, dar in fine nu conteaza ). Concluzia FI INDIFERENT

| nIMic_3176 a răspuns:

Viata ta nu mai are rost! Esti pierdut in negura vietii tale pustie si vazuta in alb-negru! Stii ce ai de facut! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

.pai nu-i un sfarsit
cum ai spus sunt multe fete.stai linistit ca nu sunt numai care vreau bani si sex de ex eubig grin timpul le rezolva pe toate acum nu ai nici cum sa te simti pre bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.asa e...singura solutie e sa gasesti pe cineva cu care sa-ti petreci mult timp ai sa vezi ca incet incet aai s-o uiti crede-ma ca o so uiti pentru ca nu o sa dureze o vesnicie gasesteti ceva cu care sa-ti ocupi timpul

| alex10_5279 a răspuns:

Omoara-te