N-o lua asa in tragic,nu e cazul,crede-ma!
Ai un moment prost,de furie,de frustrare,cand te strange de gat dreptatea ta si nu poti si tu sa-l strangi de gat pe celalalt,pentru ca esti prea bine educata.
Daca simti nevoia,trimite un mesaj privat,sa nu fie mai serios decat pare.
Si spun asta, pentru ca, de multe ori si eu rad cand ma apuca furia...
"Viata insusi e o confirmare aparte! avem nevoie doar de un maaare impuls si mult orgoliu pentru a ne scoate din inima micii exploratori! no back. " e mai mult decat suficient, i l-am transmis lui. dar ma doare oricum. sunt tare pentru ca stiu ca imi va trece. dar sunt momente ca astea si pur si simplu orgoliul nu ma lasa sa traiesc. imi pare bine, ca tu inca imi raspunzi la intrebari si cumva ma apreciezi, din raspunsurile tale! iti multumesc sincer. :*
Stii,unul din micile secrete ale linistii personale e sa inveti sa pierzi.
Sa te autoeduci sa poti pierde,cu zambetul pe buze si capul sus.
De tine depinde sa vezi dezavantajul ca pe un avantaj,in tot raul e si-un bine,gaseste-l!
Si,da,iti voi raspunde mereu, cat timp voi vedea intrebarile tale, imi plac.
Hai ca aberezi, stii si tu ca putini barbati sunt buni asa cum putine femei sunt sincere in ziua actuala.
Nu face legatura cu raspunsurile mele, la intrebarea mea! nu are logica.
Eu am comentat referitor la intrebare nu la raspunsurile tale.
'91? si te-ai saturat de femei?! curios si tragic.
Sunt satul de multa vreme, daca sunt burlac asta nu inseamna ca ma duc cu altele la o aventura, imi vad de viata mea ca un om normal nu ca un disperat sexual.
Eu nu faceam referire la actul sexual! nu el conteaza in fond, conteaza sa simti, iubirea! si cum reusesti? nu vorbesti cu nici o fata? sau cand treci pe langa una iti pui mainile la ochi?
Vorbesc doar la raspunsuri din TPU si atunci cand ma inscriu la scoala de soferi cu una care e la sediul scolii in rest nu imi complic viata sa ma bag in seama cu ele sau sa le dau mura-n gura.P.S. eu prefer sa mai dau cate un sfat bun cand cineva are vreo problema sau sa ajut daca circumstantele imi permit.
Soooo, good luck!
Nu sunt toți bărbații la fel. Când un bărbat nu e pentru tine e bine să-ți dai seama de asta cât mai devreme, nu când lucrurile se complică. Oricât te doare e lucrul cel mai bun, dar te asigur că vei întâlni pe altcineva.
Ai nevoie doar de cienva ca mine, care sa te inteleaga fara sa spui ce te doare. si acum!
Nu, n-am nevoie de tine! am nevoie de cel de 27!
Pai poate si eu am 27, si oricum pierzi destul timp cu mine. de ce nu ai pierde si mai mult? daca eu sunt cel care e capabil sa te inteleaga? ce-ti trebuie tie 27? apropo ce 27? vorbesti de centimetri?
Nu, de ani. si nu ma mai chinui acum cu prostiile tale.
Gata, am prins mesajul. sal
Wow de ce ^^ ca nu toti sunt asa bine mai sunt si unii chiar te streseaza am avut eu pe cineva din cauza lui am incepusem sa urasc toti baietii dar am cunoscut un baiat si datorita lui am reusit sa imi dau seama ca nu toti sunt asa
asa si tu ^^