Daca nu ai niciun pic de respect fata de tine atunci continua relatia. La un moment dat te cam contrazici singura..stii vba aia "lupul isi schimba parul dar naravul ba". Cam asa si in cazul prietenului tau. Parerea mea e ca te-a tinut mai mult de distractie, cand se plictisea de tine se ducea la altele si asa mai departe. In momentul in care voi v-ati despartit in acele 4 luni probabil si-a gasit alta, dupa s-a plictisit de ea si a revenit la tine stiind ca esti bleaga si ii ierti orice.
esti vinovata, daca nu mai vroiai sa vbesti cu el stergei nr de telefon, schimba-ti si tu numarul si cand il vezi pe strada nu il baga in seama. gaseste o persoana care sa te respecte, pentru ca in niciun caz unul care umbla cu una si cu alta si nu iti este fidel nu te respecta, iar despre iubire nici nu se spune vba. Daca era asa cum spune el, si sa nu poata sa mai stea fara tine te cauta dupa o saptamana, o luna maxim nu dupa 4. Deschide ochii si trezeste-te la realitate, baieti sunt foarte multi, fii si tu mai selectiva si ai mai mult respect fata de tine.
daca nu tu te respecti nici altii nu o vor face.
1. Niciodata nu trebuie sa ierti ORICE greseala ca sa il ai langa tine, daca vrea sa stea lang tine NU greseste.
2. Daca te inseala, nu se mai numeste RELATIE, e doar pierdere de vreme.
3. Daca stii si tu ca nu s-a schimbat, uital, nu merita sa te tii dupa el. te va vedea ca pe un catel, se va intoarce la tine cand vrea chiar daca greseste.
Ai grija si asculta de sfaturi.
Destainuieste-te unei prietene bune, sau mamei sau cuiva apropiat. Incearca sa treci peste. Daca nu iti reuseste, etunci nu ai ce-i face. Eu cred ca te simti atasata de el, pentru ca el nu te-a refuzat si pare deschis unei noi relatii cu tine. Deci daca vrei sa te detasezi, ar trebui sa auzi un refuz din partea lui. Daca nici asta nu te satisface, exprima-ti sentimentele in mod deschis in fata lui. Spune-i ca il iubesti, dar crezi ca o relatie cu el nu iti va schimba suferinta, daca continua sa se comporte astfel. Cere-i sa iti ramana fidel si sa se schimbe. Acorda-i o sansa, si spune-i ca e ultima, in mod special oferita lui pentru ca sa vezi tu daca merita. Spune-i si spera ca te va intelege. Problema ta e una foarte des intalnita, si cred ca ai gasi mai multe solutii daca ai vorbi cu o persoana specializata in astfel de probleme de culpu. Sper ca ti-am fost de folos
Iit dau un sfat! Daca iubesti un baiat si va despartiti sau va certati si apare alt baiat in viata ta pe care tot il iubest, chiar daca primul baiat vrea sa se impace cu tine tu alege-l pe al doilea! Pt ca daca l-ai iubi pe primul nu ar mai fi existat al doilea! Si mai e si schestia ca el te-a inselat de 3 ori! Nu te merita!