Daca esti constienta ca nu o sa te faca fericita, atunci de ce te amagesti? Chiar daca te vrea inapoi, nu e de ajuns sa te sune 2 nopti la rand si sa se roage. Stii mai trebuie si fapte. Priveste in sufletul tau si dati seama, ca ai trecut printr-o perioada grea, si ti-a fost greu sa il uiti. Vrei sa il ierti si sa iti mai faca ceva si dupa sa suferi, dar mult mai rau.
Stii a avut ocazia sa ramana in viata ta cand i-ai dat atatea sanse. Si nu a profitat de ele. Si acum te cauta pentru ce? La el e mai mult chestia ca te-a avut si nu suporta gandul ca nu te mai are. Nu neaprata ca te iubeste, daca te iubea iti zic eu ca era numai al tau, nu al tuturor. Eu iti zic sa treci peste, cel mai bine, daca nu vrei ca pe viitor sa suferi si mai mult.
Daca te impaci cu il vei suferi din nou, eu cred ca tu esti fata desteapta si vei sti ce e mai bine pentru tine... tipul nu te merita
El este foarte constient ca este irezistibil, nu doar pentru tine.
Iar tu ai ghinionul de a fi "fermecata" de el.
Esti in situatia cand inima iti spune un lucru, dar mintea total altceva.
Dupa cum ai descris el nu este de incredere si te va face sa suferi si de acum inainte.
Ar trebui sa fii tare sa-ti spui "Stop joc" si sa rupi cu el orice fel de comunicare, pentru ca atata timp cat discutati el va avea mari sanse sa te recucereasca ceea ce nu ar fi bine pentru tine doar pentru scurt timp.