| laurik97 a întrebat:

Am nevoie si eu de niste status sau descrieri pentru poza pentru:fostul meu prieten are acum pe alta si ma doare f tarecrying...mersi:*

9 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Nu face greseala asta!
Arata i ca esti tare si lasa status la adresa lui
ZII ceva de genu: Am realizat multe in tot acest timp si anume sa nu am incredere in toti ratatii, Sa ma bucur de viatasmug

| Farcas a răspuns:

Inteleg ca te doare dar parerea mea e ca nu trebuie sa ii arati acest lucru! Incearca sa fi tare si gandeste-te ca nu te-a meritat! Nu pune status care sa isi de-a seama ca suferi dupa el, mai bine pune contariul... Uite cateva
-Cine nu te vrea, nu te merita.
-Te uiti la mine, inca ma vrei.Sorry baby, nu se poate dragoste in trei.
-Stai cu ea dar ma vrei pe mine, o saruti pe ea dar te gandesti la mine, ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea
-Chiar daca esti cu ea, tot pe mine ma vrei.Eu nu te mai iubesc, nu valorezi 2 lei
-Eu te-am uitat, in timp ce tu traiesti doar pentru mine

| lays a răspuns:

Scrie la status :invisible, only loosers can see me". sau ca sa fie mai personal, chiar pentru el "invisible, only one looser can see mehappy" big grinbig grinbig grin

| georgegs a răspuns:

Uite. o. poezie:
Noaptea adorm cu tine-n gand,
Dimineata ma trezesc plangand.
Toata ziua astept sa vii
Iubita mea mai mult nu-mi fii.

Ai fost tu pentru mine totul
M-ai furat trepat ca hotul
Si iubirea, sensul vietii
Al meu Soare-al diminetii.

Uita-mi vocea si iubire
Fericita fii de-acum
Am sa plec in nemurire
Inima mi-e numai scrum.

Daca nu ma mai iubesti
De ce sa mai traiesc pe lume?
Caci pe altul tu-l doresti
Iubirea imi apune.

De ce imi spui ca-s dragul tau?
Daca ti-e gandul in alta parte.
Ma ranesti si ma ranesti,
Acum, cuvintele-s desarte.

Fa-ti viata cum doresti
Si mie nu-mi mai pasa.
Te-am iubit asa cum esti

nu stiu. daca.`te.va.ajutahappyfunda?

| DrPedobear a răspuns:

Cel mai dureros "tratament" pe care poti sa i-l aplici este nepasarea/indiferenta.
Daca-l ataci o sa fii doar o alta frustrata. Deci: busy/available e de ajuns... poate chiar Permanently invisiblewinking

| raisssa a răspuns:

Chiar vrei sa-i arati ca suferi ca te-a inselat? crede-ma nu se merita, arata-i indiferenta, asta e cea mai buna razbunarebig grin doare cel mai tare...

| Мариус a răspuns:

Nu trebuie sa suferi din cauza unor retardati de baieti mai sunt multi pe lumea asta care o sa te iubeasca si o sa te merita si pentru problema ta eu zic sa il tratezi cu indiferenta sau fal gelos cu aLT BAIAT NUI ARATA CA ESTI TRISTA

| KidDu` a răspuns:

Ai grija de tine si de tarfa ta oh go on
Dar sa te doara inima cand te vei uita la poza mea oh go on.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ZII ceva de genu: Am realizat multe in tot acest timp si anume sa nu am incredere in toti ratatii, Sa ma bucur de viata:->