Nu face greseala asta!
Arata i ca esti tare si lasa status la adresa lui
ZII ceva de genu: Am realizat multe in tot acest timp si anume sa nu am incredere in toti ratatii, Sa ma bucur de viata
Inteleg ca te doare dar parerea mea e ca nu trebuie sa ii arati acest lucru! Incearca sa fi tare si gandeste-te ca nu te-a meritat! Nu pune status care sa isi de-a seama ca suferi dupa el, mai bine pune contariul... Uite cateva
-Cine nu te vrea, nu te merita.
-Te uiti la mine, inca ma vrei.Sorry baby, nu se poate dragoste in trei.
-Stai cu ea dar ma vrei pe mine, o saruti pe ea dar te gandesti la mine, ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea
-Chiar daca esti cu ea, tot pe mine ma vrei.Eu nu te mai iubesc, nu valorezi 2 lei
-Eu te-am uitat, in timp ce tu traiesti doar pentru mine
Scrie la status :invisible, only loosers can see me". sau ca sa fie mai personal, chiar pentru el "invisible, only one looser can see me"
Uite. o. poezie:
Noaptea adorm cu tine-n gand,
Dimineata ma trezesc plangand.
Toata ziua astept sa vii
Iubita mea mai mult nu-mi fii.
Ai fost tu pentru mine totul
M-ai furat trepat ca hotul
Si iubirea, sensul vietii
Al meu Soare-al diminetii.
Uita-mi vocea si iubire
Fericita fii de-acum
Am sa plec in nemurire
Inima mi-e numai scrum.
Daca nu ma mai iubesti
De ce sa mai traiesc pe lume?
Caci pe altul tu-l doresti
Iubirea imi apune.
De ce imi spui ca-s dragul tau?
Daca ti-e gandul in alta parte.
Ma ranesti si ma ranesti,
Acum, cuvintele-s desarte.
Fa-ti viata cum doresti
Si mie nu-mi mai pasa.
Te-am iubit asa cum esti
nu stiu. daca.`te.va.ajutafunda?
Cel mai dureros "tratament" pe care poti sa i-l aplici este nepasarea/indiferenta.
Daca-l ataci o sa fii doar o alta frustrata. Deci: busy/available e de ajuns... poate chiar Permanently invisible
Chiar vrei sa-i arati ca suferi ca te-a inselat? crede-ma nu se merita, arata-i indiferenta, asta e cea mai buna razbunare doare cel mai tare...
Nu trebuie sa suferi din cauza unor retardati de baieti mai sunt multi pe lumea asta care o sa te iubeasca si o sa te merita si pentru problema ta eu zic sa il tratezi cu indiferenta sau fal gelos cu aLT BAIAT NUI ARATA CA ESTI TRISTA
Ai grija de tine si de tarfa ta
Dar sa te doara inima cand te vei uita la poza mea .
anonim_4396 întreabă: