| Anohimus44563 a întrebat:

Am nevoie urgen de respuns am 16 ani iar iubita mea la fel am intreținut relatii sexuale neprotejat de 4 ori si retul de cateva ori protejat cand am facut neprotejat am scos-o mereu nu mi-am dat drumul in ea niciodata ciclul menstrual trebuia sa ii vina pe 20 decembrie iar azi suntem in 1 ianuarie, i-a intarziat 13 zile a avut sangerari genitale dureri de burta ca si cand iar veni simtea ca ii vine i au aparut cosuri dar nu i-a venit doar cateodata sange de exemplu cand se ducea la baie si se urina ii cargea sau in seara de revelion ia cur si un pic mai maroniu ea avea probleme cu CM nu este reglat avea luni in care nu i-a venit si luni in care ii venea de 2 ori ce artrebuii sa fac este gravida? Nu imi da niciun semn ca ar fi doar sangerarile astea genitale si intarziera ciclului menstrual, est gravida doamne fereste?

Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Poate sa fie gravida fiindca NU ATI FOLOSIT PROTECȚIE (Degeaba ati folosit metoda retragerii fiindca pe canal sigur a mai fost sperma mai ales ca ati facut de 4 ori), exista lichid preejaculator (nu simti cand vine), in cazul tau sigur ai avut sperma in canal deci da, sunt sanse cam mari de sarcina si sangerarea aia poate sa fie sangerare de implantare
"Sangerarea de implantare este o usoara pierde de sange prin vagin, la 2 saptamani dupa concepere, ca raspuns al organismului la asezarea ovulului fertilizat in interiorul mucoasei uterine. Sangerarea de implantare este diferita de menstruatie si nu necesita ingrijire medicala speciala."
Ea sa se duca la ginecolog daca nu are ciclu regulat(are 16 ani deci poate sa mearga singura si cu trimitere de la medicul de familie e gratis)
Sa ii iei un test de sarcină, dar ea oricum sa mearga la ginecolog fiindcă nu e normal sa aiba ciclu neregulat plus asa ii face si ecografie si vede daca e sau nu însărcinată (poate pe test iese negativ dar ginecologul vede mai repede daca e sau nu însărcinată)
Altădată folosiți protecție

| Anohimus44563 explică (pentru annonimaaaa555):

Au trecut cam 2-3 saptamani de la contactul sexual neprotejat si nu are nimic ceva simptome doar ca nu i-a venit Ciclul menstrual si are sangerari cand urineaza si aseara a avut unu fara sa fie nevoie de urinare sau duș cand se spala

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Anohimus44563):

Nu e normal ce se întâmplă. Sa se duca neapărat la ginecolog. Nu trebuie sa ai simptome sa fii însărcinată, deci daca ei nu ii e greata sau ceva nu inseamna ca nu e însărcinată. Neapărat la ginecolog ca nu e normal sangerare respectivă

| MarianWLF a răspuns (pentru Anohimus44563):

Foloseste gama invisible de la durex, sunt cele mai subtiri din toata gama, nu mai riscati fara protectie.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte posibil sa fie gravida, fiindca sexul neprotejat poate duce si la sarcini nedorite, mai ale sdaca au fost partide consecutive de sex unde eintotdeauna exista sperma pe teava dupa ejaculare care se scurge involuntar in vagin si poate lasa femeia gravida, fiind necesar 1 singura picatura de sperma, ca sarcina sa se produca.

Sa faca un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultim partida sexuala, cu prim urina de dimineata, fiindca este cea mai concentrata.

Orice test de sarcina facut inainte de 21 de zile va arata eronat si va fi inutil fiindca hormonul gravidiei nu ajunge inca in urina si nu arata situatia reala.

| Anohimus44563 explică (pentru Violleta2022):

Nu a fost consecutiva au fost 4 dati dar in zile diferite

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa nu mai aveți emoții ca este gravida, toate actele sexuale trebuie sa fie protejate. În acest caz prezentat de tine, eu, zic ca a rămas gravida. Pentru a vedea dacă este gravida, consultați un medic ginecologic. Acesta este în măsura sa spună dacă este sau nu gravida.

| Robert2526 a răspuns:

Din punctul meu de vedere nu este insarcinata, intuiesc cam care este problema, dar nu ma pot pronunta online pe un site.

Are nevoie sa mearga la medic. Din pacate nu este gratuit ginecologul asa cum zice cineva aici, chiar daca gaseste pe cineva in contract cu casa, doar consultatia este gratuita, in rest platiti.

Sunteti din Bucuresti sau aveti posibilitatea sa ajungeti la Bucuresti? Prietena ta are 16 ani impliniti?

| Anohimus44563 explică (pentru Robert2526):

Aproape de alexandria, da are 16 ani impliniti si celalti nu au ințeles mai sus eu nu am dat 4 numere consecutiv am facut de 4 ori neprotejat dar in zile diferite nu ia mai curs sange de pe 31 seara momentan e ok acum o sa vedem o sa ii cumpar un test

| Kufu95 a răspuns:

Spune-i să ia un test de sarcină, în cel mai bun caz.