anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutor. Ma depaseste aceasta situatie. am facut cea mai mare prostie din lume. M'am sarutat cu un baiat si i'am promis ca nu o sa ma despart de el si a doua zi am facut exact pe dos. pentru ca eu iubesc pe altcineva si fata de el am numai sentimente de prietenie. acum e foarte suparat pe mine si se simte in ultimul hal. I' am explicat ca imi pare rau si ca vreau sa repar dar nu vrea sa ma asculte. ce pot sa fac? funda

6 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Cum adica te-i LINS?

| liviu42 a răspuns:

Aaa da mai omeneste sarutat decat lins.

| Madilyn a răspuns:

Explica`i ca pentru el a fost doar o atractie de moment, un impuls si ca nu ai vrut sa se intample asta, doar intamplarea a facut sa fie asa.
Zi`i ca tu iubesti pe altcineva si ca el ar fi trebuit sa stie asta.
Mai spune`i ca viata e frumoasa, ca merita traita la maxim si ca tu nu esti singura fata din lume. Mai sunt o multime de fete, asa ca are de unde alege. oh go on Nu e un capat de tara.
Incurajeaza`l si zi`i ca ramaneti prieteni. Pana la urma o sa`si dea seama ca asa e cel mai bine si o sa-i treaca.
Bafta. big hug

| xCatastrophe a răspuns:

Mare belea explica`i intamplarea si daca e cu obraz va intelege daca nu.ce are? nu te afecteaza fizic doar moral asa putin treci peste nu poti avea pe oricine prieten.

| SMA a răspuns:

Ce poti sa faci? Sa nu te mai implici in treburi de astea, doar din simpatie pura, ca apoi sa distrugi o speranta. E urat ce ai facut, iar cand se v'a mai intampla o situatie asemanatoare incearca sa te gandesti inainte. Oricum acum tot ce poti face e sa astepti ca acelui baiat sa ii treaca supararea. Si nu inteleg.''a linge''...straight face cum dracu sa te lingi? in fine. Mult noroc la impacare!

| BeiiByiLuvYouu a răspuns:

Incearca sa ii explici situatia.Pana la urma e treaba fiecaruia cu cine isi alege sa isi petreaca in continuare viatawinking Adica zi ca nu erai in apele tale atunci cand ai facut ce ai facut si ca o sa ramaneti doar...amici.Bafta:*