anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie urgent de ajutorul vostru! Nu ştiu cum să mă exprim dar vă spun direct să înțelegeți, când eu si iubitul meu avem un contact sexual, lui i se scoala iar dupa vreo 2 minute ii moare. Am incercat si cu vin rosu, cand bea vin e foarte ok doar ca il tine mult, vreo ora. Iar eu ma excit foarte tare si imi iese o chestie alba, foarte multa. Am nevoie de putin ajutor, nu stiu care e problema, cum as putea sa rezolv problema lui, fara alcool si sa stiu si ce are in acelasi timp. Va multumesc! Fundaa, urgent!

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Probabil e foarte obosit sau si stresat.
La preludiu, fa-i si tu putin masaj, joaca-te putin cu mostenitorul, soptindu-i ce si cum vrei sa iti faca si ia sa vezi!
Nu uita de paharul de vin rosu, e sanatate curata!
Success!

| GdX a răspuns:

Ejaculeaza, ii moare si tu crezi ca sperma ce iese este de fapt o scurgere a ta. laughing Welcome to the real world princess.

| Emilian65 a răspuns:

Ii moare in timpul actului sexual, dupa ce ejaculeaza in tine? Daca este asa nu are nici o problema, este perfect sanatos. Veti vedea ca la al doilea numar nu va mai muri dupa doua minute ci va muri mai tarziu.

| CuriousStuff a răspuns:

Dupa 2 minute ii moare sau are orgasm? Pentru ca in prima varianta, tu nu il exciti cat trebuie, in a doua... Fiecare cu corpul lui, pe unii ii tine mai mult, pe altii mai putin, 2 minute nu e anormal daca e neexperimentat. Incercati si voi putin preludiu, petting, oral... Si doar la final vaginal. Astfel actul sexual o sa dureze mult mai mult.

| Mussette a răspuns:

Asa nu e bine, asa e rau. laughing
Da-i mai putin vin, gasiti calea optima.

| Xdreaper21 a răspuns:

Trebuie sa faci in doua minute dupa sa il lasi dupa iarwinking
E doar o gluma singura solutie is pastilele daca nu vrei alcol

| Panzer1945 a răspuns:

Probabil este mai emotiv iar lipsa de experienta isi spune cuvantul. Faptul ca se relaxeaza dupa un pahar de vin este cel mai bun indiciu.

| IoannaMnt97 a răspuns:

Nu cred ca are o problema. Poate asa e organismul lui. Daca totusi crezi ca e ceva in neregula mergeti amandoi si intrebati un medic.