Doamne, cum poti fi atat de inconstienta:O cum sa ratezi asa ceva, mi-ar placea un var ca al tau
Si mie mi-ar placea o prietena wild ca @elasexygagica, dar unele chestii chiar nu se fac. in cel mai rau caz se va afla de asta si vetia vea de suferit aman2. daca e posesiv, spune cuiva. chiar parintilor, rudelor. daca nu iti place ce face se numeste VIOL draga!
Da, stiu ca se numeste viol, insa nu am cu cine sa vb.parintii mei sunt in strainateate si eu pur si simplu sunt data in grija lui de 7 ani. deci locuiesc doar cu el si nu am rude in apropriere, in plus ma amentita daca vorbesc cu ei.imi este forte frica de el!
Pai daca este asa grav anunuta si tu pe cineva ca daca e asa nu se lasa usor aprop catzi ani ai ai tu si cazti el
Eu 14 ani, el 25.
Ce-ti poate face tu te ia pe sus si te arunca in pat sau ce nu prea poate folosi forta pentru ca tu daca ai fi fata desteapta la-i sasa sa-ti faca cateva vanatai si o sa ai dovezi ca te agreseaza si te violeaza si le spui parintilor si depui plangere la politie dar fara sa stie el ca altfel nu stiu ce o sa zica ca ti-a mai facut
Mai ales ca tu esti minora
1. nu esti pregatita.asta daca mai esti icna virgina
2. sunteti veri. Iar a intretine relatii sexuale este sub orice critica in timpurile noastre...
Nu mai sunt virgina de la 8 ani!
Deci nu poti sa ii spui ca boala cu transmitere sexuala cum ti-a spus Darius19002, pentru ca ar sti? asa ai zis.Asta inseaman ca nu ar fi prima data.Iti spun eu ca nu esti normala nici tu si nici el,doar sunteti veri,ce dracu nu mai exista altundeva baieti, adica ai nevoie de scuze sa faci sex cu verisorul tau.Pur si simplu u vrei ce te va lua cu forta? asta ar trebui sa faci sa nu sa ii spui NU, doar nu esti obligata.Ai grija sa ramai gravida sa ne intrebi dupa aia cum sa ii spui varului ca esti cu el de fapt garvida
Asa ca mai calmati-va sa nu aveti parte de surprize.Sunteti foarte inconstienti,imorali,prosti, pacatosi, ca daca v-as fi cuoscut nu stiu ce v-as fi facut la amandoi, copii cu probleme psihice:-&
Fata aici e vorba de viol si tie ti frica sa vb cu ai tai sau chiar la politie? daca tu esti in grija lui inca 30 de ani de acum in kolo inseamna ca trebuie sa faci sex el si numai cu el cu forta? ne te inteleg de ce ti-e frica si vb cu nimeni tu o sa pirzi*
Stii ca e pacat sa faci sex cu rude? gaseste si u un prieten cu care sa faci sex. asa scapi si de verisorul tau. nu e sanatos deloc kesti asta. psihic si moral. zii in fata ca nu vrei. fara rusine.
Imposibil, eram acum 2 saptamani si pentru el tot indiferent era!
Pai ii zisi"draga daca sunt pe stop pot ramane insarcinata 100% si ma doare si stomaku te rog frumos lasa-ma"si te lasa da=mi id tau pe pv
Nu pot sa-ti las msj ca-s junior.
Da, ma obliga! Deseori utilizeaza si forta daca ma opun!
Apai tu daca faci sex cu verisorul tau e cam grav xcautati si tu pe cineva care nu e ruda cu tine sunt disponibil
glumesc
Suna la politie si explica...aia o sa ia probe de la tine sau o sa organizeze un flagrant si scapi de vartu...o sa-i arunci chiftele cu prastia
Buna. Am eu o scuza foarte buna da ii cam naspa. Spune-i ca ai o boala cu transmitere sexuala. Asta e tot ce mi-a venit in cap.
Nu pot sa-i spun acest lucru pentru ca stie ca nu e adevarat ca ar fi trebuit sa aiba si el.
Nu e un fel de.incest? D:
Spune-i ca nu e bine ce face sau spune-i ca nu poti pentru ca ori esti pe stop ori esti pe invers gasesti tu o scuza
Cum sa faci sex cu verisoru`? Ori e intrebare pusa la misto ori ai probleme psihice tu si veriosorul tau
Nu este pusa la misto intrebarea! uitate la intrebarile mele si ai sa vezi ca nu am chef de glume se seama unui astfel de subiect!
Al ei probabil pe perna.
Bine ca eu macar il am undeva, mai rau ii de tine ca nu l-ai mai avut!
Cum te poate obliga e o tara libera, nu are dreptul sa te forteze impotrva vointei tale.
Eu cred ca si tie iti place, daca de 6 ani nu ai luat masuri cred ca asta ar fi motivul.
Mai marinela pai va pun dracii la plug ca sunteti rude de gradul 2. Pune mina si te potoleste ca dai de necaz nici animalele nu fac asa ceva esti mai rea ca ele si tu si nemernicul ala.Am trait atite sa aud si sa vad dar asa ceva nu am pomenit.Du-te la Biserica ca nu cade pe tine vorbeste cu un Preot si ia cuvint de invatatura, cauta un Duhovnic. Viata ta e praf sa nu te miri de ce o sa mearga toate cu curul in sus.Am inteles ca esti minora deci acum stii ca este un pacat foarte mare anunti parintii, politie sau mori cu el de git.II dai cu ce apuci in cap ca la fiarele turbate si gata o iei pe circa Puscarie scrie pe
Ce mai conta? Aveai 14 ani nu mai erai virgina de la 8 ani? De ce nu vroiai sa te arda? Nu inteleg? Adica ce te-ar fi ars unul strain ce te ardea varutau placerea este aceeasi
Crezi ca-l intereseaza? Daca nu l-a interesest timp de 6 ani, crezi ca-l va interesa acum?
Spune-i pur si simplu ca nu vrei CLAR si RASPICAT. E alegerea ta nu a lui. Anunta.ti parinti daca nu sau ameninta.l cu asta! Pace.
.spune-i sa te lase in pace. spune-i ca nu-l mai suporti.bafta sau iesi cu fetele fa ceva.
Th3Vip3r întreabă:
Spanu_Catrinel_1978 întreabă:
KatiMe27 întreabă: