Ce-ti poate face tu te ia pe sus si te arunca in pat sau ce nu prea poate folosi forta pentru ca tu daca ai fi fata desteapta la-i sasa sa-ti faca cateva vanatai si o sa ai dovezi ca te agreseaza si te violeaza si le spui parintilor si depui plangere la politie dar fara sa stie el ca altfel nu stiu ce o sa zica ca ti-a mai facut
Mai marinela pai va pun dracii la plug ca sunteti rude de gradul 2. Pune mina si te potoleste ca dai de necaz nici animalele nu fac asa ceva esti mai rea ca ele si tu si nemernicul ala.Am trait atite sa aud si sa vad dar asa ceva nu am pomenit.Du-te la Biserica ca nu cade pe tine vorbeste cu un Preot si ia cuvint de invatatura, cauta un Duhovnic. Viata ta e praf sa nu te miri de ce o sa mearga toate cu curul in sus.Am inteles ca esti minora deci acum stii ca este un pacat foarte mare anunti parintii, politie sau mori cu el de git.II dai cu ce apuci in cap ca la fiarele turbate si gata o iei pe circa Puscarie scrie pe
Eu cred ca si tie iti place, daca de 6 ani nu ai luat masuri cred ca asta ar fi motivul.
Bine ca eu macar il am undeva, mai rau ii de tine ca nu l-ai mai avut!
Ce mai conta? Aveai 14 ani nu mai erai virgina de la 8 ani? De ce nu vroiai sa te arda? Nu inteleg? Adica ce te-ar fi ars unul strain ce te ardea varutau placerea este aceeasi
Th3Vip3r întreabă:
Spanu_Catrinel_1978 întreabă:
George0197 întreabă: