NU,in nici un caz nu poti fi insarcinata. Menstruatia reprezinta GARANTIA ca in proportie de 99, 99% in ciclul menstrual ce tocmai s-a terminat nu s-a format o sarcina, deoarece intotdeauna MENSTRUATIA reprezinta de fapt inceperea unui nou ciclu menstrual. De asemenea si testul de sarcina indica lipsa sarcinii. De altfel in urma unui sex in care a fost folosita o metoda de protectie, practic este aproape IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina. In primul rand pentru a putea primi un raspuns sigur si corect ar fi trebit sa precizezi daca sexul a fost intretinut in perioada fertila a ciclului menstrual sau in afara acesteia. Multa sanatate!
Nu ai cum sa fi insarcinata, menstruatia nu mai vine daca esti insarcinata, plus ca ai facut si testul de sarcina, stai linistita
Bună! Nu ai de ce sa te sperii crede-mă nu ai cum sa ramai însarcinata astfel. Am trecut și eu prin asta dar ar trebui sa ai încredere în partenerul tău și sa nu stai mereu sa te gândești ca ești însărcinată, ci sa te bucuri de moment. Sper ca ti-a fost de folos răspunsul meu.