A raspandit zvonuri cum ca nu ai sti sa saruti . Doamne! Si mai zici ca iti e frica de o despartire. Ce incredere mai poti tu avea in tipul ala?
Pai draga mea, de ce ai mai vrea sa ai o relatie cu un astfel de om?! Treaba ta, dar peste cateva luni o sa te plangi ca a aflat tot orasul ca ati facut sex.
La fel mi s-a intamplat si mie cu prietenul, primul sarut l-am dat si eu tot asa dupa 2 luni. Fiind si el un tip de a avut multe prietene in trecut, una mai frumoasa ca alta cum zici tu. Insa eu i-am spus adevarul, pentru ca si-a dat seama prin incercari ca il reactionam in mod rusinos, si aplecam capul, dar primul sarut s-a bazat pe incredere, sa ma las dusa de el. avand incredere m-am lasat dusa de val si a mers totul bine.
Bafta! :*:*
Vai ce frumos cred ca ea se simte foarte bine acum la cum a primit vestea cea noua! fraiere!
Du-te la somn.Ca nu aveam nevoie de raspunsul tau!
Pai fa asa cum te-ai gandit cand vine acasa sarutal fara nici un cuvant mie mi se pare romantic
Si daca va iesi prost?
Chestia e ca nu mam gandit..doamne..e chiar asa de greu sa ma intelegeti si pe mine putin? Ma simt super aiurea.
Te inteleg da nu prea are cum sa iasa prost ...bine... doar daca se fereste da ai putea sa il iei in brate si apoi sa il saruti eu asa as face