Explica-i ca a fost doar o imbratsisare amicala oriq nu cred ca se v'a supara :]. daca tu sti ca nu e nimic intre tine si colegul tau atunci poti sa eu spui fara resentimente fara sa te farame ceva :] spune-i adevaru tu nu sa afle d la altcineva ko sa fie mai rau :] sti cum e lumea in zilele noastre adauga si adauga . Baftaaa [fundita]
tu iti ceri scuze daca te ia cineva in brate in afara de iubitu' tau? da' n'ai de ce a fost doar o imbratisare si atat.n-a inseamnat nimic pentru tine.tot pe el il iubesti, tot cu el stai deci nicio problema
Nu cred ca ai facut nimic rau in asta. Pur si simplu era o gluma presupun. Iubitul tau este prea gelos si iti tine evidenta! Nu ai de ce sa-ti ceri scuze.
Pai ai putea sa te duci la el si sa-l rogi sa te ierte.Nu ai facut ceva grav.Ai pute sa-i spui ca esti om si omul nu e perfect, cu totii gresim.Iar greselile trebuiesc iertate.O sa te ierte daca tine la tine.Si daca te iarta evita sa mai fi luata in brate de vreun coleg. Explica-i ca nu a insemnat nimic acea imbratisare ca a fost ceva amical cel putin din partea ta. Daca tipul care te-a luat in brate si-ar dori mai mult decat o amicitie asta este strict problema lui, nu ai tu nici o vina.Succes
Dar nu este nici o nenorocire acest lucru, asta va trebui sa il ambitioneze mai mult si sa te iubesca mai mult si nicidecum sa ol supere, ba mai mult sa fie mandru ca iubita lui este frumoasa si place si altora. daca te iubeste si are incredere in tine nu ar trebui sa se subere.