Incearca sa vorbesti cu el, sa nu va despartiti, dar cred ca din 2012 pana in 2013 v-ati impacat.
Probabil ca asta a si urmarit sa se desparta de tine... daca a facut-o asa usor e clar ca te-a pierdut...si in plus daca chiar tinea la tine nu-l baga in seama pe unu si pe altu, ca ati vb voi pe mess sau nu stiu ce, ci doar ar fi putut sa vb si cu tine despre asta. oricat de prieten bun ii este ala
Pf... ce complicat! abia am inteles imprejurarile! sunt atatia baieti in lumea asta-si dupa cum ai spus, mi se pare cam cu nasul pe sus tipul-prietenul tau! I-as fi spus "pa" inainte sa o faca el!
I-as fi spus si eu dar tin mult la el foarte mult! Si aseara s-a intamplat ceva si mi-a zis ca de acum inainte sa ii zic adevarul cat de dureros ar fi! Poveste lunga...Nustiu..nu mai vreau sa il mint! Dar stiu ca daca i-as spune ceva l-ar deranja si s-ar despartii de mine Nu stiu...ce sa fac
Si tu stai gata gata sa plangi pentru un baiat? draga mea, machiajul e scump! de ce sa tanjesti tu dupa el, cand se poate- este f f f posibil ca altcineva sa iti faca toate poftele.
Nu vreau pe altcineva! Am trecut prin multe ca sa fiu cu el! Puteam sa am pe altcineva de mult timp dar nu vreau..il iubesc! Si nu merita sa il mint in halul asta...i-am spus tot ce am pe inima dar mai am ceva si nu stiu daca mai vrea sa fie cu mine daca ii spun! Si-asa relatia noastra scartaie unpic. sper sa ne revenim
AndreeaI012452 întreabă: