Pai, ar fi foarte bine sa consulti doctorul de familie pentru ca stie cel mai bine, nu o sa-ti faca nimic o sa iti dea o trimitere si o sa-ti prescrie un sampon, spray, creme, nu stiu.
Heii! Eu am parul destul de lung. Fara panica! In ziua de azi, gasesti tot ce ai nevoie pentru a avea grija de parul tau. Iata ce-ti propun eu. Nu te duce la medic pentru asta, nu e nevoie. O poti rezolva si altfel. Cauza caderii parului: stres, oboseala, mese aiurea, ciocolata in exces, nopti nedormite, dereglari hormonale. ce e de facut?
Inainte de a renunta definitiv la visul de a avea un par ca in reclame, du-te la farmacie exista un sampon numit Chelstop, e foarte eficient. ORI mai poti incerca Alpecin C4 sampon, tratament Gerovital cu petrol petru combatarea caderii parului, doua samponari la spalare cu masaj al pielii capului minim 2 minute. Repeti spalarea din 2 in 2 zile, timp de o luna. cam asa. Vei vedea efectele. Ia si ceva vitamine de la farmacie. Caderea parului poate fi si din cauza lipsei de vitamine. Bafta! Te pup! :*
Adica ma trimite la dermatolog? Nu? Acolo ce-mi spune? Scuze, dar nu am fost niciodata si mi-e putin frica.
Din contră e nevoie să vadă un medic, căderea părului este cauzată de excesul de sebum și/sau de câtre o ciupercă/bacterie la nivelul scalpului! De aceea e nevoie de un tratament dat de medic până la șampoane și alte tâmpenii.
Nu te omoară te vede în cap în cel mai rău caz dacă ai ceva la nivelul scalpului va lua o monstră și va analiza, dar asta cam rar se face și asta la cerere... du-te că nu te omoară.
Pot fi mai multe cauze: stres, oboseala, lipsa de zinc, produse de proasta calitate folosite pentru par, folosirea in exces a placii si a uscatorului de par sau faptul ca nu iti piepteni suficient de bine parul. Mergi la medicul de familie, stie cel mai bine ce recomandari sa iti dea.
Buna!
Da,din cauza stresului iti cade asa rau!
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!
Bananacantareata87 întreabă: