Nu te speria ca nu esti insarcinata, ai simptomele cum ca ar trebui sa iti vina menstruatia si o sa iti vina chiar daca intarzie
Nu cred ca ai nimic. daca ai simptomele ei o sa iti vina. daca vezi ca nu iti vine intr-o sapt sau doua fa un test de sarcina. cel mai bun este sure check si este 12-13 lei cred. bafta
Şanse foarte mici s-ar putea să fie ( să zic sub 1 % ); dar, NU cred că este vorba despre asta!
Oricum, pe viitor, să fiţi atenţi la igiena intimă ( în astfel de situaţii ) : după ejaculare partenerul TREBUIE să urineze şi să se spele ( cu apă caldă + săpun ) pe penis şi pe mâini - şi, abia după aceea treceţi la alte "jocuri" erotice.
Şi, atenţie să NU te penetreze fără prezervativ, nici măcar puţin.
Oricum, o întârziere de 3 zile NU este semnificativă, poate ai calculat greşit sau poate fi vorba de alt motiv...
Cauze generale posibile în cazul întârzierii menstruaţiei : răceală, dereglare hormonală, infecţie, probleme medicale ( chist ovarian, ovar polichistic, etc. ), sarcină,...
O întârziere acceptabilă ( din diverse cauze : răceală, infecţie, medicamente, etc. ) este de MAXIM 7-10 zile; tot ce DEPĂŞEŞTE 10 zile reprezintă o "problemă" medicală!
De asemenea, dacă spui că ai acele simptome premenstruale, atunci ai RĂBDARE că va veni!
Toate cele bune.
Eu zic sa nu te stresezi. Daca dupa "joaca" aceea ti-a venit deja o data menstra nu cred ca esti gravida. Ai rabdare si incearca sa nu te gandesti prea mult la asta pentru ca si din cauza stresului iti poate intarzia.
Nicio șansă. Ca să fii însărcinată ar fi trebuit să ejaculeze în interior, ar fi trebuit să fii la ovulație, în perioada fertilă, deci la zile bune după menstruație. Deci 0 șanse. Stai calmă, că mai sunt fluctuații din astea...