Vb cu el cereti scuze explica-i ca nu-ti placea faptul ca nu iti acorda destula atentie
Urat mod de a face gelos pe un baiat, puteai sa fi indiferenta si il durea mult mai tare. Acum raul e facut.
Daca crezi ca chiar merita, fa tu primul pas.gandeste-te bine la partile bune si partile rele, asa vezi ce trebuie sf
Ce sa faci? e simplu! ar trebui sa te maturizezi si sa renunti sa te mai comporti ca o fetita de 13 ani.doooooooh
Sigur, incerca sa faci tot posibilul sa discuti, sa-i explici, insa, pina la umilinta, nu cumva sa te umilesti in fata lui, inteleg, ca ti-e greu, insa fii tare
Dupa spusele tale tu esti cea care a declansat acest eveniment. Nu crezi ca ar fi corect ca tot tu sa te straduiesti sa pui lucrurile pe un fagas normal?
Si inca ceva draga mea : dragostea nu este o joaca!
Bafta!
Sincer, nu vreau sa te judec, dar e chiar penibila treaba asta cu 'facutul gelos/a'.Adica...nu aveti incredere unul in altul, trebuie sa apelezi la artificii din astea ca sa vezi daca te iubeste? Da, e o umilinta, ii demonstrezi ca nu-ti pasa de sentimentele lui si ca nu-l iubesti suficient cat sa ai incredere in el.
Incearca sa vorbesti cu el dupa ce-l lasi sa se linisteasca, la urma urmei are dreptate, e dureros si frustrant. Daca nu mai rezisti, ai putea sa incerci sa-i scrii ca o scrisoare in care sa-i spui tot ce simti, sa i-o dai si sa astepti sa-ti raspunda. Data viitoare nu mai fa prostii de genul.
>:d
Nu ai gresit asa de tare fata de el, asta-i un fleac, o copilarie . Lasa-l in pace o vreme si daca intr-adevar te iubeste se va intoarce el la tine ca un catelus cu coada intre picioare. Putina rabdare....
@luchas nu am 11 ani am 15 ani la fel ca el te ajuta la ceva daca stii asta? Am gresit mult intr-adevar, dar oricine greseste
Scz-ma pentru asta da... ce jigodii sunteti voi unele. dupa ce ca il faci gelos, mai si tipi la el de fata cu, colegii lui.etc tot u ai clontu mare. daca zici ca tii la el ar fi bine sa ii ceri scuze si o sa vezi ca o sa fie totul ok
@adriano912 mersi dar nu sunt singura "jigodie" din povestea asta! Daca stam sa en gandim si el a gresit:-si mai ales ca azi l`am vazut ca o tineai p o cur*a d mana si p urma gesticula :* la mine
mi-am cerut scz.am rezolvat ceva? A zis ca ceva nu ne leaga si ca nu stie ce iubirea e un mare CAC*T
Nu se numeste umilinta, se numeste imaturitate. scapi de ea odata cu varsta (unii nici atunci).
Anonima17191 întreabă: