anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste intrebari mai ciudate :
1) fetele au sp*rma?
2) daca da, este posibil sa ramai insarcinata impingandusi sp*rma si sa se formeze un embrion, in timp? sau trebuie un act sexual?
Stiu ca e ciudata intrebarea dar o prietena este disperata ofer funda.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E un lichid alb la fete cand ajung sa se excite dar nu poata sa ramana insarcinate cu acel lichid.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fetele nu au spermă, ci leucoree care are aspectul albușului de ou la ovulație.
Ele rămân însărcinate în urma unui contact sexual cu un bărbat, neprotejat și în perioada lor fertilă.
O fată/femeie ca să rămână însărcinată trebuie să aibă ciclu menstrual, adică acea pierdere de sânge lunară.
Pa, pa.

| ombladon a răspuns:

Mare prostan esti laughing

| AlexanderAdrian a răspuns:

Fetele elimina in timpul excitatiei un lichid cu rol de lubrifiere. In unele cazuri exista si un fel de ejaculare feminina, insa nu, evident ca fetele nu au sperma fiindca nu au testicole sau alt organ care sa produca spermatozoizi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zii ca a ramas insarcinata cu propria sperma

| Emilian65 a răspuns:

Fetele nu au sperma in urma careia sa ramana gravida.

| cristimihailov a răspuns:

Cu o singura exceptie, Fecioara Maria, in rest nu prea a ramas nici una insarcinata singura.

Cred ca ai ratat lectia de biologie in care se explica ca regnul animal nu este asexuat.

| Alcyon a răspuns:

1) Fetele nu au sperma, ci doar un lichid ce ajuta la lubrifierea vaginului.
2) Nu e posibil asa ceva. Puneti si voi mana pe o carte de anatomie, inainte de a practica astfel de joculete. Copilul apare numai daca spermatozoidul (de la baiat) fecundeaza ovulul fetei.

| sofisis a răspuns (pentru Alcyon):

straight face
Sincer, asta e prima data cand o aud. Auzi, daca fetele au sperma laughing))
On topic : de ce anume e disperata prietena ta? Crede ca s-a lasat singura gravida sau ce?

| LoriLoL a răspuns:

rolling on the floor cea mai penibila intrebare.iar acea prietena esti hiar tu, cu siguranta

| Onixuţa a răspuns:

Hey.
1) fetele nu au sp**mă.
2)Nu este posibil ca o fată să rămână însărcinată dacă nu a întreţinut o relaţie sexuală. Este posibil doar prin inseminare.(sau Fecioara Maria)
Sper că te-am putut ajuta!
Bye-bye.