„Plânge ochiul"...și nu e de la curent.
Pune o felie de cartof pe ochi sau o comprensă cu apă sfințită ori spirt.
Iar mâine neaparat te duci la medic! El va știi ce e mai exact și o să-ți dea o trimitere!
Ai grijă, nu e de jucat cu asta...și picăturile pntru ochi nu sunt așa bune!
Multumesc de raspuns, dar ce treaba are apa sfintita cu lacrimatul ochilor
Mă gândeam că n-o să-ți convină probabil, dar ajută.
Ți-am spus, poate nu e „boală"... tocmai de aceea am adus vorba.
Îmi pare rău dacă te-a deranjat, am încercat să ajut.
Numai bine!
Nu m-a deranjat deloc
Atunci mă bucur!
Nu uita și de o vizită la medic.
Să te faci bine.
Multumesc.,oricum m a mirat sa primesc un sfat, cu apa sfintita de la cineva care are are nick name ul, diabla
Da.numai mistere pe lumea asta
Nu fi rău.
Să ai grijă de ochișorul tău.
De fapt ochisorii, cred ca am nevoie de ochelari, am mai purtat unii pentru ochi obositi, da' mi s au rupt
A da, știam doar pentru un ochi.
Nu se știe...dar mai întâi mergi la medic pentru un consult, poate îți va da picături mai bune sau o trimitere la oftalmologie.
După vei decide dacă ai nevoie sau nu de ochelari...să sperăm că nu și că totul e bine!
Ok.,multumesc
Good night
Somn pufos!
Mulţ, da' nu prea am eu somn pufos, poate somn zbuciumat
Cine nu te lasă să dormi?
Asa dorm eu, ma culc la un capat, ma trezesc la alt cap, sau la mijlocul patului
Mai chinuit așa...la fel îmi place și mie. Cred că din cauză că dormim singuri. Sigur.
Mie imi place sa dorm singur
Și mie dar uneori mi-e cam frică... înțelegi tu.
Chestia asta cu frica e de la stres, adica te sperii mereu, dar in gand, cred, mie nu mi e frica, poate putin cand e iarna, viscol, s a luat lumina, si se aude o scartaietura si se vad umbre la geam
Haha...asta e. Suntem mari.
Probably
Mister, mister.
Frate nu aici se posteaza chestii din astea banale ce ne intrebi pe noi du-te la doctori ca ei stiu cel mai bine
Daca esti din Bucuresti du-te la spitalul de urgente oftalmolofgice, iti vor rezolva ei problema si rapid si gratis, sa ai buletinul la tine (https://maps.google.ro/......ttps?/maps
daca nu esti din Bucuresti iti sugerez sa mergi la un medic oftalmolog, va stii cu siguranta ce problema ai
Poate că "te-a tras curentul" sau poate ai o problemă de sănătate mai serioasă. Cel mai bine ar fi să mergi la un doctor ca să îţi recomande cel mai bun tratament pentru problema ta.
PS:Categoria aleasă de tine nu este potrivită pentru întrebare şi poate că astfel nu vei găsi cele mai bune răspunsuri.
Ori ai alergie la ceva ori ai conjunctivita.Mergi la oftalmolog ca te rezolva repede decat sa stai cu stresul ca cine stie ce-o fi.