| Catalina_8352 a întrebat:

Am noroc de voi, TPU, cred ca pot sa-mi scriu aici toate gindurile, problemele si sper sa ma ajutati prieteneste, pentru ca deja nu mai pot.Acum 3 luni am facut cunostinta cu un baiat. Mi sa tiparit in minte de la prima vedere, si acum nu il pot uita. Vorbeam cu el des, aproape in fiecare zi. Mi-a placut la nebuni.Intelegeti-ma,nu pot respira fara el. Zi de zi ma gindesc doar la el. Zi de zi ma rog lui Dumnezeu sa il am aproape.Cind m-am cunoscut cu el nu avea prietena. Mi se parea ca vrea sa fie cu mine.Imi spunea vorbe dulci.Insa a venit o tipa din Italia si mi-a luat-o pe dinainte. El e la curent ca vine doar in vacanta.De ce atunci se inilneste cu ea? Spuneti-mi va rog:ce sa fac? S-al uit(daca da, cum?)sau poate sa astept pina pleaca aia? Sincer nu stiu ce sa fac.Va rog... ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Damian a răspuns:

Mai bine tine-l departe de curva aia, lupta pentru ce este al tau, daca tot nu se poate si sare peste tine, dai drumul, nare' rost sa stai cu cineva care te inseala si nu iti este loial

6 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Deci da ti intalnire cu el si spune-i tot ce simti, dar cu toate detaliile ca sa poata intelege cu cata profunzime il iubiesti, sa nu iti fie rusine, e mai bine asa decat sa suferi pana la infinit. Daca si el te place si vrea sa fie cu tie te va accepta, daca se duce tot cu tipa aia nu se merita, deci mai bine il uiti.
Hai, curaj:*
pup

| Zady a răspuns:

Gandeste-te ca nu e o papuse sau ma rog un calculator ca ai trecut de vremea papusilor sa astepti sa plece aia in Italia sa il folosesti.stia ca il placi si stia ac vrei sa fi cu el de ce a fost de acord sa se bage cu aia? paseaza-l lasa-l.uita-l.sterge tot ce tine de el.si incearca alt baiat. te va ajuta

| 80Cris a răspuns:

Catalina, daca il placi asa mult asteapta plecarea prietenei lui, actuale, vezi cum se va comporta si apropie-te de el. Daca va fi reticent si nu va vrea, lasa-l in pace, sunt sigura ca-ti vei gasi un baiat potrivit pentru tine.

| Dobitoc a răspuns:

Daca e vorba de asta uita-l cum sa astepti sa plece aia? Uite-l sterge id, nr. de telefon.Asa o sa uiti tot ce inseamna de el, si cu timpul il vei uita.

| liveforsport a răspuns:

Eu zic sa incerci sa-i stergi toate conactele cu dinsul, dar daca no sa-ti dea voie inima s-o faci inseamna ca trebuie sa fii cu dinsul mult noroc

| Lavinia_8386 a răspuns:

Sa l uiti? ce prostii spui tu acolo fetito? lupta mami pentru el, fi dura, daca simtii cevaul ala? fluturasii.lupta pentru el,, cu putere, la bun.de ce sa o lasi pe aia cu el.si gandeste te ai un punct in plus.vine doar in vacanta.capul sus