Mi se pare normal ce face mama ta, face asta pentru ca iti vrea binele. Sa nu crezi prin atitudinea ei ca ea vrea sa te impinga sa iti incepi viata sexuala, ci ca sa stii atunci cand vei fi mai mare si o vei face, sa stii la ce riscuri te expui. Daca ar fi mai multi parinti asa cum e mama ta care sa se intereseze de copii lor si dorind sa le ofere o educatie sexuala corecta, nu am mai vedea pe TPU sau in viata de zi cu zi adolescente care habar nu au sa se protejeze sau care intreaba cum se face un avort! Nu e vorba ca nu are incredere in tine, ci ca vrea sa te invete ce e bine.Nu mi se pare ceva gresit ca un copil de varsta ta sa aiba habar de ce sunt alea anticonceptionalele. Cei care gresesc sunt cei care nu cunosc.De acolo pleaca totul
Mama ta e super. Invata tot ce poti de la ea pentru ca vrea sa te protejeze. Sa nu te simti jignita ca te intreaba tot felul de lucruri pur si simplu ea vrea sa te puna in garda in ceea ce priveste sexul.
Nu e vb de incredere doar te pregateste in cazul ca se va intampla sa stii ce ai de facut.
La 14 ani nu esti asa de mica si de acum incep baietii sa se uite la tine.Mama ta vrea doar sa se asigure, nu te speria :*
jijiduru întreabă: