Pai difera de la fata la fata. unele fete au fanteziii salbatice altele romantice. uite cateva exemple : sa zicem o fata vrea sa fie leaga cu catuse din acele de jucarie so musti de gat sau sa fac "sex" in fan. sau alta fata are fantezii sa fie totul cu lumanarele cu flori cu sampanie. deci fantezii din astea. nebunesti.
Pai fiecare are fantazia sa, baietii mai exagerata, fetele mai putin exagerata. Mai zic ca pentru baieti e un lucru normal sa se mansturbeze, dar pentru o fata e atit de scirbos. Cred ca aceatsa a fost o situatie foarte jenanta. Dar sincer sa zic nu am idee ce fantezie ar putea avea, eu spre exemplu daca ma gindesc la sex, ma gindesc la sex normal nu la alte lucruri, e scirbos pentru mine.
Daca ai vazut ca se masturba de ce nu ai sarit pe ea ce astepti pe dumnezeu sa-si tot dea ocazi de astea indiferent de ce fantezi avea un lucru e sigur sex vrea clar
Imi este prietena de mica nici nu imi amintesc cand am intalnit-o prima data nu vreau sa stric asta pentru o partida de sex